Daylights: van veraf zichtbaar, ook overdag veilig onderweg

Daylights: van veraf zichtbaar, ook overdag veilig onderweg
De beste daylights zijn van veraf al zichtbaar.

Nu de dagen weer korter worden is het voor fietsers geen overbodige luxe om vaker fietslampjes bij de hand te hebben. In Nederland gaan de fietslampjes aan als de schemer in zet. In andere landen zijn ze ons echter een stapje vóór en zijn 'daylights' al een begrip: overdag gaat de fietslamp al aan om beter zichtbaar te zijn in het verkeer.

De beste daylights zijn overdag van veraf al zichtbaar en hebben meerdere flitspatronen, die opvallen in het verkeer.

Nieuw: Blinder Mini en Blinder V

De nieuwe Blinder Mini is om precies die redenen een perfecte daylight, met een output van 50 lumen voor en 35 lumen achter. Met meerdere flitspatronen en krachtige cob led’s. De grotere Blinder V-achterlamp doet daar een schepje bovenop met 100 lumen. Beide nieuwe Blinders hebben een eco-flashstand waardoor de batterij bijzonder lang mee gaat. De Blinder V zelfs zo’n 60 uur!

Deze daylights hebben meerdere flitspatronen, die opvallen in het verkeer.

Goede combi’s

Voor een mooi setje fietslampjes vind je ruime keuze bij Knog, die meerdere 'twinpacks' in het assortiment heeft met een bijeen passend voor- en achterlampje.

Nu zijn er ook twinpacks verkrijgbaar met verschillende lampjes die samen een erg goede mix & match combi zijn. Zoals de Blinder Road 400 + Blinder Mini, met 400 lumen voor en 30 achter. Of wat dacht je van nog meer power? Dan is er de combi van de PWR Road + Cobber Mid. Samen goed voor 700 lumen voor en 170 lumen achter.

Dit artikel is gesponsord door Cosmic Sports.