Twindis: accu's en laders voor meer dan 400 e-bike modellen

Twindis: accu's en laders voor meer dan 400 e-bike modellen
Twindis is online leverancier van accu’s, onderdelen en accessoires.

Twindis is al bijna 20 jaar online leverancier van accu's, onderdelen en accessoires voor elektronische apparaten. Met de spectaculaire opmars van de e-bike is ook de fietsaccu logisch onderdeel geworden van dit aanbod. "Dat is ons speelveld", vertelt accountmanager Mark Marchand enthousiast. "Wij leveren de juiste accu, wij zijn die technische expert en wij bieden die razendsnelle service. Op tijd, op maat en voor een uiterst aantrekkelijke prijs."

De fietsspecialist shopt bij Twindis comfortabel onder één dak; het bedrijf verzorgt het complete accu- en laderaanbod en levert dat snel. "Bovendien houden wij de voorraad en beantwoorden we alle technische vragen snel en kundig. En geen zorgen over de after sales; ook die verzorgen wij. Twindis lost het op en we zorgen samen voor weer een tevreden e-biker", vertelt Marchand.

Fijnmazig distributienetwerk

"Met onze logistieke power, het fijnmazige distributienet en het serviceapparaat dat daarbij hoort, versnellen wij de business. We versoepelen processen en denken mee over verkoopkansen. Nieuwe wegen, methodes en technieken om het sneller, veiliger en rendabeler te doen."

Originele accu’s en laders

Twindis levert alle merkaccu’s en laders die aan vervanging toe zijn. Dus of dit nou producten van Bosch, Shimano of een ander merk betreft, het bedrijf heeft het.

Compatible fietsaccu’s, mooie marge

Marchand: "Wij zorgen ervoor dat fietsspecialisten hun e-bikeklanten fluitend op pad kunnen sturen. Naast alle grote merknamen leveren wij een breed gamma aan compatibles. Perfecte accutechnologie, zonder grote naam, zonder hoge prijs maar met uitstekende dealermarge. Het resultaat; een ruimer en aantrekkelijker aanbod voor de consument en prima verdienmodel voor de retailer."

Exclusief distributeur E-Bike Vision

Twindis is verder exclusief distributeur van E-Bike Vision in de Benelux. "Dit merk staat bekend om de ontwikkeling en productie van krachtige, lichtgewichte e-bike accu’s als alternatief bij vervanging van het originele product", zegt Marchand. "Je profiteert bij ons van de uitstekende prijs-kwaliteitverhouding en hoge servicegraad op de producten van E-Bike Vision."

Officieel (service)partner BMZ 

Als officieel servicepunt van BMZ Drive Systems ondersteunt het bedrijf alle e-bikeretailers in de Benelux. Hiermee bieden zij exclusief BMZ Drive Systems onderdelen en accessoires aan en zijn zij het directe aanspreekpunt. Op een rij:

  • Eén aanspreekpunt voor alle BMZ service- en garantieaanvragen,
  • Uitgebreid BMZ-assortiment beschikbaar,
  • Zeer gunstige RMA-voorwaarden en een snelle afhandeling.

Persoonlijke bestelomgeving

De klant kan vanuit zijn persoonlijke bestelomgeving zaken doen met Twindis. "Beheer jouw gegevens, ontvang persoonlijke aanbevelingen en krijg een compleet inzicht in je bestelhistorie. Bestellen is eenvoudig, snel en gebruiksvriendelijk. Daarnaast staat het supportteam klaar voor vragen en advies", belooft de accountmanager.

Wat is er mogelijk via deze bestelomgeving? Bijvoorbeeld:

  • Accu’s en laders voor meer dan 400 verschillende e-bikemodellen, uit voorraad leverbaar,
  • Voor 23:00 uur uit onze voorraad besteld? De volgende dag in huis,
  • Inzicht in actuele voorraden,
  • 5 dagen per week support en ondersteuning,
  • Betalen op rekening.

Iedere bestelling kan rechtstreeks vanuit het magazijn worden afgeleverd op een zelf te kiezen afleveradres.

Dropshipping

Iedere bestelling kan rechtstreeks vanuit het magazijn worden afgeleverd op een zelf te kiezen afleveradres. Dit kan bijvoorbeeld nuttig zijn wanneer een bestelling direct bij de klant geleverd dient te worden. Op deze manier hoeft er geen eigen voorraad aan te worden gehouden en ben je toch in staat een omvangrijk assortiment aan te bieden. "Je kiest dus zelf de ontvanger en het afleveradres, verstuurt het vanuit jouw eigen bedrijfsnaam (blindshipment). Dit systeem is beschikbaar voor iedere klant van ons", besluit Marchand.

Geïnteresseerd? Twindis is te vinden op Vélovak, standnummer D121 en maakt graag kennis met je! Direct afnemer worden? Ga naar www.twindis.com en registreer je als klant.

Dit artikel is gesponsord door Twindis.