8 redenen waarom je het bedrijfsuitje van de tweewielerbranche niet mag missen!

8 redenen waarom je het bedrijfsuitje van de tweewielerbranche niet mag missen!

Hét bedrijfsuitje van de tweewielerbranche, Vélovak, staat klaar in de startblokken en is terug met een vernieuwd concept. Op 19, 20 en 21 september is het zover! Dan opent Vélovak de deuren van Evenementenhal Gorinchem voor alle fiets- en scooterspecialisten en zakelijke dienstverleners van de Benelux.

De registratie voor Vélovak 2021 staat vanaf nu open, registreer je hier. Er is een gevarieerder aanbod en meer beleving op de vakbeurs dan ooit tevoren. Het team opent samen met inmiddels bijna 100 exposanten het Start-up Plein, het Testparcours, het Sport Café powered by Grinta! en het vernieuwde Tweewieler Kennistheater.

De laatste innovaties ontdek je op Vélovak’s Start-up Plein

Het jonge platform Vélovak groeit hard. Tussen de bijna 100 exposanten vind je een aantal interessante starters in de markt. ’s Wereld eerste draadloze oplaadtegel van TILER, de eerste en enige fiets op waterstof ter wereld van DIVAGO Consulting en ’s werelds snelst ladende e-bike van Ostrichoo E-bikes: het zijn een paar voorbeelden van de noviteiten die te zien zijn op Vélovak’s Start-up Plein.

Het Deense merk Black Iron Horse presenteert elektrische en 100% gerecyclede bakfietsen.”

Ook wordt er voor het sportieve segment een startend concept van op maat gemaakte en high-end racefiets onderdelen gepresenteerd door SPEECO. Het Deense merk Black Iron Horse presenteert elektrische en 100% gerecyclede bakfietsen met een unieke achterwielbesturing. Het Oostenrijkse merk GLEAM komt met een game changer op het gebied van moderne mobiliteit. Een comfortabele mobiliteitsoplossing met een unieke kanteltechnologie en een flexibel opbouwsysteem. Tot slot, ontdek je de innovatieve regenbescherming van Rainjoy, de marketingconcepten voor grote impact van Fingo en de personaliseerbare fietskratten van Bicibo.

Veel bekend gezichten en nieuwkomers

Op de aankomende editie zijn uiteraard ook veel bekende merken te vinden waaronder AGU, Busybee Bike Products, Huyser, ICC, Juncker Bike Parts, KTM, MAGURA, Schwalbe, SKS Germany en Timyo.

Daarnaast doen veel merken voor het eerst mee aan Vélovak. Dit zijn onder andere AXA Bike Security, Azor-Bike / Bakfiets.nl, BAFANG, Bio-Racer, Continental by 2Move 2Wheel, Doleweerd, Hartje, Gransier, LEASE A BIKE, Leasefiets (van Friesland Lease), PRO-Mounts, PUKY, Roetz-Bikes, TCK Sports Group, VELO DE VILLE en Wiki Sports.

Groot scooteraanbod

Dit jaar zijn er ook veel producten voor de scooterbranche te ontdekken op Vélovak van onder andere de merken AGM Scooters, Axxis, Bobotech, BTC Scooters, Continental, Ecooter, Horwin, Italjet, Landport, Lifan, Nipponia, THNDR, Tracefy en Yadea.

Vernieuwd Tweewieler Kennistheater

Naast het aanbod valt er natuurlijk ook veel te beleven en kennis op te doen voor de fiets- en scooterbranche. Vakblad Tweewieler opent samen met de beursorganisatie van Vélovak een vernieuwd programma op het Tweewieler Kennistheater. Tijdens de 3 dagen spreekt onder andere Dick van Goch over de fiets op waterstof en laat Hannes de Jong van Heskon zien of fietsaccu revisie een verstandig alternatief is. Op zondag 19 september spreken Martijn Muller en Martin Klomp van het merkbouwer marketingbureau MM over hoe je als bedrijf of merk echt het verschil kunt maken. Tot slot, helpt Fiorienne Westenberg van Many Tastes op maandag 20 september de lokale ondernemer naar een succesvol marketingplan in 5 stappen.

Veel te beleven op Vélovak 2021

Voor het eerst kunnen de bezoekers tijdens Vélovak ook zelf de voordelen ervaren van de nieuwe fietsen, e-scooters en e-steps op Vélovak’s Testparcours.

Speciaal voor het sportieve segment opent het team van Vélovak het Sport Café powered by Grinta! in september. Hier wordt er voor de sportspecialisten een programma neergezet met verschillende merken en bekende gezichten. Het bekende biermerk Kwaremont mocht hier natuurlijk niet ontbreken en is dan ook van de partij!

Smart Badge

Vanaf aankomende editie kunnen alle bezoekers ook een persoonlijk overzicht maken van hun bezoek aan Vélovak met hun eigen Smart Badge, je digitale draagtas. Elke bezoeker krijgt bij binnenkomst een unieke badge die ze kunnen laten scannen op een stand van een interessante exposant of na een kennissessie. Op de avond na het beursbezoek krijg je alle informatie van de producten, innovaties, merken en kennissessies die jij interessant vond in één overzicht toegestuurd. Informatie verzamelen en eventueel doorsturen naar collega’s is nog nooit zo makkelijk geweest!

De Registratie voor Vélovak 2021 is nu open. Mis het bedrijfsuitje van de tweewielerbranche niet en registreer je hier!

Kijk op velovak.nl/covid-19-faq voor de meest gestelde vragen over de huidige coronasituatie.

Dit artikel is gesponsord door Easyfairs.