SKS Germany komt met nieuwe serie bikepacking-tassen

SKS Germany komt met nieuwe serie bikepacking-tassen

Bikepacking is helemaal in. Daarom komt SKS Germany nu met drie nieuwe lichte, waterdichte bikepacking-tassen: een zadeltas, een frametas en een stuurtas. Voor de montage heb je geen bagagedrager of gereedschap nodig. De inhoud van de tassen is 4, 9 en 13 liter.

Wie niet kan kiezen, kan ze ook allemaal nemen, de nieuwe EXPLORER EXP. bikepacking-tassen van SKS. Want ze zitten elkaar nooit in de weg. Alle tassen stralen een hoge kwaliteit uit. De kleuren zijn neutraal, zodat ze bij elke fiets passen. Water hecht niet aan de stof en druppels rollen er meteen van af. De reflecterende elementen zorgen voor extra zichtbaarheid.

We beginnen met de meest opvallende: de EXPLORER zadeltas, met spatbord.

Zadeltas met spatbord

De EXPLORER zadeltas wordt met een spatbord geleverd. De tas bevestig je aan de zadelpen, zonder deze te beschadigen. Het spatbord kan zonder gereedschap aan de tas worden gezet en houdt berijder, fiets en tas schoon. In het extra bagagenet kun je bijv. je regenjas snel bereiken. Met het ontluchtingsventiel maak je je tas zo compact als mogelijk. Er is ook een mogelijkheid voor het bevestigen van een achterlicht. Inhoud 13 liter. Adviesprijs incl. spatbord: 79,99 euro.

De EXPLORER zadeltas wordt met een spatbord geleverd.

Frametas met extra zijvak

Deze tas plaats je aan het frame, zonder de framebuis te beschadigen. Handig is het extra vak dat direct bereikbaar is voor bijvoorbeeld een multitool of minipomp. Bij de meeste frames blijft er voldoende ruimte over voor een bidonhouder en bidon.
De totale inhoud is 4 liter en maximum gewicht 5 kg. Adviesprijs: 59,99 euro.

Met extra zijvak.

Stuurtas met ontluchting

Deze stuurtas Barbag heeft een inhoud van 9 liter en is voorzien van spacers voor afstand tot het stuur. Ook deze tas heeft een ontluchtingsventiel waarmee je de tas heel compact maakt.
Ook een houder voor een voorlamp is aanwezig. Maximale gewicht 3 kg. Adviesprijs is 59,99 euro.

Spacers voor afstand tot het stuur.

Andere fietstassen 

SKS Germany levert ook andere, extra compacte fietstassen, zoals de RACER, TRAVELLER en EXPLORER. Met keuze uit verschillende types, groottes en bevestigingssystemen.

Ook zijn er tassen voor stuurhouders, waarin je smartphone goed beschermd is tegen vuil en vocht. Zoals de SMARTBOY en de COM/SMARTBAG.

Op alle tassen zit vijf jaar garantie.

Dit artikel is gesponsord door SKS Germany