Wilco Kruitbosch versterkt jury Tweewielerwinkel van het Jaar

De jury die de Tweewielerwinkel van het Jaar 2021 kiest, heeft dit jaar twee nieuwe gezichten. Remco Tekstra vervangt Sacha Boedijn. Daarnaast maakt Wilco Kruitbosch voortaan deel uit van de onafhankelijke jury.
Delen:

Wilco Kruitbosch is geen onbekende binnen onze branche. Hij werkte jarenlang binnen Kruitbosch Zwolle, was mede-eigenaar van het bedrijf en stond aan de basis van het succesvolle fietsenmerk Cortina. Eind vorig jaar zwaaide hij af bij Kruitbosch en deed hij zijn belang in het bedrijf over. Wilco heeft geen zakelijke binding meer met Kruitbosch en kan dus volledig onafhankelijk opereren. Tweewieler-hoofdredacteur Harrie Hoitink is blij met de toetreding van Wilco Kruitbosch tot de jury van de door Tweewieler georganiseerde verkiezing. “Wilco heeft een enorme staat van dienst binnen de branche en kent onze wereld van haver tot gort. Als lid van de jury kan hij die ervaring perfect aanwenden en een stevige bijdrage leveren aan het verder verbeteren van de kwaliteit en het ondernemerschap van de tweewielerwinkels in Nederland en Vlaanderen.”

De leden van de onafhankelijke jury

Remco Tekstra neemt de jurytaak over van Sacha Boedijn.

De onafhankelijke jury die uit de inschrijvingen 20 winkels nomineert, daaruit 4 finalisten kiest en uiteindelijk de winnaar aanwijst, wordt verder gevormd door voorzitter Ferry Smith (Director Public Affairs bij de ANWB), Guy Crab (algemeen secretaris bij Traxio), Hedwig Berendsen (redacteur bij Tweewieler) en Remco Tekstra. Hij is secretaris Fietsen bij RAI Vereniging en volgde dit voorjaar Sacha Boedijn op die binnen de RAI verhuisde naar een andere afdeling.

Specialisten ondersteunen jury

De jury wordt ondersteund door een keurcorps van specialisten. John Ligtenberg, werkzaam als zelfstandig designer en ontwerper, zal zich met name focussen op de inrichting van de winkels, de signing en reclame-uitingen. Paul de Vries is online expert en werkzaam binnen zijn eigen bedrijf #DCDW. Hij neemt de online performance van de deelnemende bedrijven onder de loep. Angélica Gravendijk kijkt als secretaris werkzaam bij de Stichting Duurzaam scherp naar de duurzaamheid van de deelnemende bedrijven. Duurzaam ondernemen wordt ook in de tweewielerbranche steeds meer een must. De specialisten van Secret View verzorgen de mystery shoppings en de accountants en adviseurs van H&L buigen zich over de financiën van de bedrijven.

Nieuw: winnaar vorige editie bezoekt finalisten

De winnaar van de vorige editie van de verkiezing – Rob Dekkers – heeft dit jaar een prominente rol binnen de verkiezing.

Nieuw is dit jaar ook dat de winnaar van de vorige editie van de verkiezing van de Tweewielerwinkel van het Jaar – Rob Dekkers van Bike Totaal Dekkers Tweewielers in Wanssum – een prominente rol heeft binnen de jurering. Hij bezoekt samen met de juryleden de finalisten en werpt zijn praktijkgerichte blik op de winkel, werkplaats en het ondernemerschap van de bedrijven.

Meld je nú aan!

Schrijf je bedrijf nú in op www.tweewielerwinkelvanhetjaar.nl
Let op: je inschrijving moet binnen zijn op maandag 14 juni aanstaande.

Hoofdpartner:

Partner:

Vriend van de Verkiezing: