Webinar:  'Aan het werk met je leerling!'

Een leerling in je fietsenzaak levert je héél veel op: extra handjes, inzicht in nieuwe technieken, maar zeker ook een goed gevoel. Want jij leerde het vak toch ook elders en wilt dat ons mooie vak wordt doorgegeven aan de volgende generatie?
Delen:
Tijdens het webinar 'Aan het werk met je leerling!' dat Tweewieler samen met OOMT organiseert op maandag 26 april aanstaande duiken we in de meerwaarde van een leerling. (foto: Marcel van Hoorn)

Een leerling in je fietsenzaak is een toevoeging! De leerling leert het vak van jou, maar jij leert ook van hem of haar. Over nieuwe technieken bijvoorbeeld. Maar hij of zij helpt je ook op weg met zijn of haar online skills. Veelgehoorde redenen om geen leerling aan te nemen zijn: ‘Ik heb er nu geen tijd voor’, of ‘Ik ben geen erkend leerbedrijf’ en ‘Een eerstejaars is niet gelijk inzetbaar, want zijn kennisniveau is nog te laag.’

Webinar over de meerwaarde van een leerling

In het webinar dat Tweewieler organiseert samen met OOMT en onze zustertitel AMT hoor je dat er voor al die redenen om het niet te doen een oplossing is! Ondernemers en experts uit de branche vertellen wat de meerwaarde is van een leerling. Voor je bedrijf én voor de branche. Hoe haal je meer uit je leerling? Hoe kan je ze begeleiden en wat levert een leerling je bedrijf op? Dat en meer komt aan bod op maandag 26 april om 19.30 uur aanstaande.

Meld je direct aan voor dit webinar en doe er je voordeel mee!