Webinar - Aan het werk met je leerling

Partner:Corona domineert het nieuws en ons leven. Gezondheid voorop, maar het virus zorgt in de tweewielerbranche voor nog een akelige infectie: BBL-leerlingen kunnen soms met moeite een leer/werkplek vinden. Geen leerplek betekent geen opleiding en zo dreigen we deze technici voor altijd te verliezen. Branchebrede actie is ingezet. Kom jij ook in actie?

Een leerling in je fietsenzaak is een toevoeging! De leerling leert het vak van jou, maar jij leert ook van hem of haar. Over nieuwe technieken bijvoorbeeld. Maar hij of zij helpt je ook op weg met zijn of haar online skills. Veelgehoorde redenen om geen leerling aan te nemen zijn: ‘Ik heb er nu geen tijd voor', of 'Ik ben geen erkend leerbedrijf' en 'Een eerstejaars is niet gelijk inzetbaar, want zijn kennisniveau is nog te laag.'

In het webinar dat Tweewieler organiseert samen met OOMT en onze zustertitel AMT hoor je dat er voor al die redenen om het niet te doen een oplossing is! Ondernemers en experts uit de branche vertellen wat de meerwaarde is van een leerling. Voor je bedrijf én voor de branche. Hoe haal je meer uit je leerling? Hoe kan je ze begeleiden en wat levert een leerling je bedrijf op? Dat en meer komt aan bod in dit webinar.