Inschrijving Tweewielerwinkel van het Jaar 2021 geopend

Inschrijving Tweewielerwinkel van het Jaar 2021 geopend

De verkiezing van de Tweewielerwinkel van het Jaar is niet de zoektocht naar de grootste winkel, de winkel met de duurste fietsen of die met de meeste toeters en bellen. Het is de zoektocht naar de winkel die collega's het meest inspireert, het meest innovatief is en waar de ondernemer een goede boterham verdient. Heb jij die winkel? Schrijf je NU in!

Rob Dekkers en zijn team van Bike Totaal Dekkers Tweewielers in Wanssum won de verkiezing in 2020. Pak jij met je winkel in 2021 de felbegeerde titel? Schrijf je nú in!

Rob Dekkers van Bike Totaal Dekkers Tweewielers in Wanssum – de Tweewielerwinkel van het Jaar 2020 – kan je perfect vertellen waarom jij dit jaar mee moet doen. “Heel bijzonder is om te zien hoe zo’n verkiezing leeft onder klanten en leveranciers. Er kwamen de dagen na de live uitgezonden finale constant taarten binnen. Ook kwamen klanten – ondanks de verscherpte coronaregels – speciaal naar de winkel om ons te feliciteren.” De deelname aan en de winst in de verkiezing leverde Dekkers veel gratis publiciteit op, leuke reacties en een extra boost in de toch al niet geringe omzet.

Inschrijven kan weer

Deze week is de 24e editie van de verkiezing van de Tweewielerwinkel van het Jaar van start gegaan; de verkiezing van de mooiste, meest renderende, meest onderscheidende en meest innovatieve tweewielerzaak van Nederland en Vlaanderen. Je kunt je nu direct inschrijven. Ga hiervoor naar www.tweewielerwinkelvanhetjaar.nl en klik op inschrijven. Na het volledig invullen van het inschrijfformulier en het meesturen van de gevraagde documenten zit je in de eerste ronde. Uit de inschrijvingen worden door de onafhankelijke vakjury 20 winkels genomineerd. Zit jij bij de laatste 20? Dan analyseert de jury je bedrijf grondig op tal van punten en krijg je ook bezoek van een mystery shopper. Vier van de genomineerde winkels gaan uiteindelijk mee naar de finale op maandag 20 september 2021 tijdens Vélovak. Daar wordt de winnaar bekendgemaakt.

24e verkiezing Tweewielerwinkel van het Jaar

  • Voor alle fietsenwinkels in Nederland en Vlaanderen
  • Sluiting inschrijving op maandag 14 juni 2021
  • Finale op Vélovak in Gorinchem, maandag 20 september 2021
  • Inschrijven en meer info op www.tweewielerwinkelvanhetjaar.nl

Hoofdpartner:

Partner:

Vriend van de Verkiezing: