Flite Boost nu ook in Pro Team-versie

Selle Italia presenteert de Pro Team-versie van de Flite Boost, één van de meest bekende zadels van het Italiaanse merk.
Delen:

Het model Flite Boost dat een jaar geleden op de markt werd gebracht, is volgens Selle Italia geliefd bij zowel professionals als wielerliefhebbers. Veel atleten van het Selle Italia-team trainen en racen met Flite Boost: Zo ook Mathieu Van der Poel, die voor dit zadel koos zowel voor zijn cyclocrossfiets, waarmee hij verschillende malen kampioen is geworden, als voor zijn road fiets, waarmee hij de 2020 editie van de prestigieuze Ronde van Vlaanderen won.

Kort en compact zadel met klassieke vorm

De Flite Boost Pro Team Kit Carbonio Superflow is kort en compact met de klassieke T-vorm die terugkomt op alle Flite modellen. Een zadel met een vlakke vorm, een zadelschaal van nylon-carbon-composiet, een volledig met de hand beklede cover en een carbon rail die 10 mm langer is voor betere verstelbaarheid. Een bijzonder licht zadel: De S3 weegt 165 gram en de L3 170 gram. Vanuit esthetisch oogpunt onderscheidt de Flite Boost Kit Carbonio Superflow Pro Team zich volgens de producent door een bijzonder design in race-stijl, rood aan de randen en glanzend zwart op de neus.