Nieuwe vloerpomp van Lezyne voor alle ventielen

Nieuwe vloerpomp van Lezyne voor alle ventielen

Het Amerikaanse Lezyne is niet alleen bekend van haar fietscomputers en multitools, ook in de pompen is het bedrijf actief. De Lezyne Macro Floor Drive is een gunstig geprijsde vloerpomp in dit segment.

Het assortiment varieert van vloerpompen en minipompen tot aan CO2-patronen voor een snelle reparatie onderweg. De Lezyne Macro Floor Drive DV is een vloerpomp waarmee zowel stadsfiets-, racefiets- als mountainbikebanden opgepompt kunnen worden. De pomp levert een maximale druk van 15 bar/220 psi. De vloerpomp heeft een huls en cilinder van staal en is zo gebouwd dat hij niet buigt tijdens gebruik. Door de stevige voet blijft de Macro Floor Drive goed op de grond staan.

Dual Valve pompkop past op alle ventielen

Doordat de Lezyne Macro Floor Drive voorzien is van een Dual Valve pompkop, past hij op zowel Presta, Schräder als Dunlop ventielen. Schuif de Dual Valve pompkop over het ventiel en zet hem vast met de ergonomische hendel, gemaakt van aluminium. De extra lange en met nylon verstevigde slang zorgt ervoor dat de gebruiker gemakkelijk bij de voor- én achterband komt. Met de nauwkeurige drukmeter is precies te zien hoeveel druk er in de band zit.
De pomp kost 39,95 euro, Oneway Distribution is de distributeur.