SKS Germany loopt voorop in smartphone-stuurhouders

SKS Germany loopt voorop in smartphone-stuurhouders

Bellen en appen op de fiets is verboden en de boete wordt verhoogd naar 150 euro. Ook de handhaving zal toenemen. Dat betekent een toenemende vraag naar smartphone-stuurhouders. SKS Germany loopt hierin voorop met de unieke COMPIT. Maar ook de SMARTBOY en SMARTBOY PLUS vinden veel aftrek.

Er is vermoedelijk geen completere smartphonehouder op de markt dan de COMPIT van SKS Germany, meldt het bedrijf. Ook de Politie heeft dit ontdekt en gebruikt COMPIT op het groeiende aantal Patrol Bikes. Het bestaat uit een solide smartphone-stuurhouder, waar je via een grote bajonetsluiting je telefoon opdraait.

Voor veel modellen telefoons is er een passend hoesje dat aan de achterkant van deze solide bajonetsluiting is voorzien. De hoekinstelling kan heel precies worden afgesteld, zodat je altijd goed zicht hebt op het scherm. Wie onderweg extra power wenst, kan er een COMPIT-powerbank bijbestellen (COMPIT+) die - heel slim - onopvallend tussen de houder en de telefoon wordt geplaatst. Deze kan draadloos laden en is voorzien van NFC, zodat communicatie met de smartphone (apps) mogelijk is. Wil je een lamp, een webcam, of zelfs een bidonhouder aan de stuurhouder bevestigen? Dat kan allemaal.

Wil je de houder liever op de stuurpen van je MTB monteren? Dat kan met COMPIT STEM. Wil je je mobiel extra beschermen? Dan is er de COM/SMARTBAG. Heb je een e-bike? Dan is er COMPIT/E, de smartphone-stuurhouder speciaal ontwikkeld voor e-bikes waarbij COMPIT connect met de display en met de accu. COMPIT is leverbaar vanaf adviesprijs 39,98 euro.

Compacte modellen

De SMARTBOY-stuurhouder monteer je zonder gereedschap. De houder zet je in enkele seconden aan het stuur, met een sterke rubberen band. Het beschermende hoesje voor smartphones van max. 155 x 90 x 9 mm komt op deze houder en wordt met klittenband stevig vastgehouden. Door de transparante folie is de smartphone nog te bedienen. Bij een pauze pak je de hoes eenvoudig van de houder en neem je die mee. Je kunt het dus ook los gebruiken. 5 Jaar garantie. Adviesprijs 24,99 euro.

Stuurhouder met extra opslagruimte

Wil je onderweg naast je smartphone ook een platte powerbank meenemen? Of andere spulletjes, zoals pasjes, geld en sleutels? De SMARTBOY PLUS heeft daar ruimte voor, met zijn maten van 155 x 80 x 15 mm. De beschermende hoes heeft een handige rits rondom en een kabeluitgang. Door de transparante folie is de smartphone nog prima te bedienen, inclusief vingerafdrukherkenning. Het oranje binnenwerk maakt spullen gemakkelijk te vinden. Bij een pauze pak je de hoes eenvoudig van de houder en neem je die mee. Je kunt de SMARTBOY dus ook los gebruiken. 5 Jaar garantie. Adviesprijs 29,99 euro.

Ook op de kinderwagen

In de praktijk zien we de SMARTBOYS ook op andere ‘voertuigen’, zoals op kinderwagens. Nu wordt bellen achter de kinderwagen gelukkig nog niet beboet, maar handig is het wel! De bevestigingsmogelijkheden zijn velerlei.

App: gratis ritcomputer en navigatie

Met je smartphone in de stuurhouder en de SKS MYBIKE app heb je alle data, navigatie en communicatie veilig en handsfree voor je neus. Plus een bandendrukcalculator, Fietspas, een fietsbelfunctie en veel meer. Download de gratis app voor IOS of Android.

Dit artikel is gesponsord door SKS Germany.

Lees ook van SKS: De e-bike: welke accessoires zijn het populairst?