QWIC tovert showroom Amstelveen om tot Experience Center

QWIC tovert haar showroom in Amstelveen om in een Experience Center. Tijdens de lockdown is al gewerkt aan een geheel nieuwe uitstraling, waarbij het assortiment aan e-bikes is onderverdeeld in de segmenten Adventure, Comfort, Premium en Urban.

Nieuw is ook de manier waarop de fietsen worden gepresenteerd. Showroommanager Timo van Duijn vertelt over de metamorfose van showroom naar Experience Center: “We hebben gekozen voor een premium uitstraling, wat aansluit bij waar wij als merk voor staan. Door gebruik te maken van verschillende soorten podia en de ruimte optimaal te benutten, hebben we een overzichtelijke en moderne showroom gemaakt.

Museum en koffiecorner

In het nieuwe pand is ook een museum toegevoegd: “Naast de uitstraling is er aandacht besteed aan technische uitleg en is er een museum waar wij met trots onze tijdlijn en mijlpalen presenteren. Ook hebben we een koffiecorner met gezellige loungeplekken waar bezoekers genieten van een lekkere kop koffie en op hun gemak de modellen kunnen bekijken”, aldus van Duijn.
Het Experience Center van QWIC is gelegen aan de Ouderkerkerlaan 150 in Amstelveen. Ten tijde van de lockdown zijn consumenten welkom op afspraak.