Kombi E5; nieuwe e-cargo van Yuba

Kombi E5; nieuwe e-cargo van Yuba

Yuba Bikes komt met een nieuwe e-cargo fiets, de Kombi E5. Het betreft een zogenaamde 'longtail' transportfiets, voornamelijk ontworpen voor stedelijke omgevingen en het rijden in open terrein.

Het nieuwe model van Yuba is uitgerust met een pakket aan componenten van Shimano: de Steps E5000 middenmotor en een 418-kWh batterij. Het one-size-fits-most-frame met Stay Steady design is gericht op een grote verscheidenheid aan gebruikers en wordt aangevuld met schijfremmen en 'see and be seen' LED-verlichting voor de veiligheid. De fiets is ook 'persoonlijk' te maken; een groot aantal van Yuba’s add-ons zijn beschikbaar om elke fiets te personaliseren. Of het nu gaat om het vervoeren van de kinderen, het kopen van boodschappen of het vervoeren van goederen.


Deze artikelen vind je vast ook interessant:


Belading tot 200 kg

De nieuwe Kombi E5 is voorzien van de Shimano E5000 middenmotor.

Het frame is gemaakt van lichtgewicht CrMo-staal en kan tot 200 kg beladen worden. Om ruimte te besparen is gekozen om de fiets verticaal te laten parkeren. Het nieuwe model is 1.910 mm lang en uitgerust met Shimano Alivio hydraulische schijfremmen met 180 mm schijven voor en achter. Ook de versnelling is van Shimano in de vorm van de RDM2000 9-speed.
De fietsen kosten 3.199 euro en zijn verkrijgbaar in de kleuren oranje met zilveren accenten en zilver met oranje accenten. De nieuwe Kombi E5 is leverbaar vanaf maart.