Coronaproof fietsen met Polisport vizier aan helm

Coronaproof fietsen met Polisport vizier aan helm

Polisport heeft een universeel vizier ontworpen dat het voor fietsers mogelijk maakt coronaproof te gaan fietsen met vrienden. Het vizier beschermt het gezicht van de drager tegen spatten en druppels als gevolg van bijvoorbeeld hoesten, hijgen of schreeuwen.

Polisport ziet hoe de Covid-19 pandemie ieders dagelijks leven op verschillende manieren beïnvloedt en dat fysieke activiteit - meer dan ooit - een belangrijke rol speelt voor het behoud van onze geestelijke en lichamelijke gezondheid.

Bekijk de video over het vizier dat Polisport ontwikkelde:

Vizier beschermt fietser en andere weggebruikers

Met dat in het achterhoofd ontwierp Polisport een universeel vizier voor helmen, ontworpen om fietsers te beschermen tijdens het fietsen. Of dat nu in een groep is, alleen, op het platteland, of in de stad, dit vizier maakt de fietstocht veiliger voor de fietser én voor iedereen die hij of zij onderweg tegenkomt.

Trekbandjes zijn herbruikbaar

Het lichtgewicht PVC vizier is eenvoudig te plaatsen op een groot aantal helmen met behulp van de meegeleverde trekbandjes, die herbruikbaar zijn, waardoor het vizier zo vaak als nodig is gemonteerd en verwijderd kan worden.


Deze artikelen over Polisport vind je vast ook interessant:


Geen vervanging voor mondkapje

Polisport geeft wel aan dat het universele vizier geen medisch hulpmiddel is en geen vervanging van een mondkapje dat verplicht is voor publiek gebruik. Adviesverkoopprijs van het vizier is 9,95 euro.