Herbert Workel nieuwe CFO Dynamo Retail Group

Herbert Workel nieuwe CFO Dynamo Retail Group
Herbert Workel (links) is per 1 april aanstaande de nieuwe financieel directeur van Dynamo Retail Group. Rechts naast hem algemeen directeur Maarten de Vos.

Herbert Workel wordt per 1 april 2021 de nieuwe CFO van Dynamo Retail Group. Hij volgt Erik de Geus op die eind vorig jaar zijn vertrek aankondigde.

Workel komt van Prominent, waar hij sinds 2018 CFO was. Daarvoor heeft hij onder andere het succesvolle leasebedrijf Beequip mede opgezet. Workel heeft 15 jaar ervaring als financieel directeur bij verschillende bedrijven, waaronder in de FMCG- en vrijetijdsbranche. Herbert Workel: "Mijn passie voor reizen, sport en consumentengoederen komt samen in de functie van CFO bij Dynamo Retail Group. Met een racefiets, MTB en een speed pedelec in de schuur, durf ik mezelf wel een fervent fietser te noemen."

Interessant krachtenveld in een flinke groeimarkt

Workel ziet mooie kansen voor Dynamo Retail Group: “Fietsen wordt steeds belangrijker, het is echt een gezondheidstrend die ook door de overheid wordt gestimuleerd. Daarnaast is het krachtenveld erg interessant. Je hebt te maken met leveranciers, ondernemers en de internationale markt. Een echte groeimarkt voor de komende jaren, waarin ik heel veel mooie kansen zie voor Dynamo Retail Group.”
Maarten de Vos is verheugd met de komst van Herbert Workel.  "Met de selectie van Herbert hebben we een CFO gevonden die bewezen heeft zich te kunnen richten op het (uit)bouwen van ondernemingen. We kijken uit naar zijn komst en zijn ervan overtuigd dat hij een stevige bijdrage kan leveren in het verwezenlijken van onze ambities." Workel zal tijdens de eerstvolgende certificaathouders-vergadering officieel worden voorgedragen.


Deze artikelen over Dynamo Retail Group vind je vast ook interessant: