Merida scoort 2 nominaties bij Fiets van het Jaar-verkiezing

De vakjury van de FietsAwards heeft twee modellen van Merida genomineerd: in de categorie E-Bike van het Jaar de Merida eSPRESSO EP8-Edition en in de categorie MTB van het Jaar de nieuwe Ninety-Six RC XT. Op 10 maart is duidelijk of Merida de nominatie kan omzetten in goud.
Delen:
De Merida eSPRESSO EP8-Edition is genomineerd voor de categorie E-bike van het Jaar 2021.

In totaal zijn door de vakjury 60 fietsen beoordeeld op onder andere rijeigenschappen, constructie en afwerking, vormgeving en innovatie. Vervolgens zijn verdeeld over 5 categorieën 15 fietsen genomineerd. Waaronder dus de e-bike en de MTB van Merida.

eSPRESO met EP8-motor en 630Wh intube accu

In de categorie E-Bike van het Jaar is de eSPRESSO EP8-Edition een van de genomineerde fietsen. Deze veelzijdige en sportieve e-bike met de 85 Nm Shimano EP8 motor en 630 Wh intube accu is door de krachtige motor en grote accucapaciteit de perfecte fiets voor lange fietstochten in heuvels en de bergen. Zelfs met bagage.


Deze artikelen over de FietsAwards moet je ook echt even lezen:


Compleet herziene Ninety-Six

Bij de MTB van het Jaar-verkiezing dingt de Ninety-Six RC XT mee naar de felbegeerde prijs. De Ninety-Six is al jarenlang een bekende naam in het Cross Country en Marathon circuit en is dit jaar volledig herzien met een compleet vernieuwd frame en verbeterde geometrie.

Op 10 maart worden de winnaars van de Fiets Awards 2021 bekend gemaakt.

De Merida Ninety-Six RC XT is genomineerd voor de categorie MTB van het Jaar 2021.