Herfst, spatbordentijd!

Herfst, spatbordentijd!

Door Corona fietsen we veel meer, ook nu in het najaar. Op wegen en modderige natuurpaden. Dan zijn de spatborden van SKS Germany helemaal in hun element. Voor elk fietstype is er een even mooie als effectieve oplossing, die fiets, berijder en achterliggers schoon houdt. Het is ook geen toeval dat SKS meer dan 50.000 spatborden per week produceert. Allen Made in Germany, met 5 jaar garantie.

Gravelbikes zijn hot! En de SPEEDROCKER dus ook, want deze spatbordset is speciaal ontwikkeld voor gravelbikes (en voor racefietsen met bredere banden), met schijfremmen. Het is een van de meest doordachte spatborden van SKS. Het achterspatbord is verstelbaar en het voorspatbord heeft aan de binnenkant twee unieke spoilers die het spatwater geleiden en de berijder droog houden. Met een speciale extension kan het achterspatbord nog verder worden verlengd.

Racefietsen

Veel racefietsen zijn uitgerust met de RACEBLADE PRO XL. Licht en aerodynamisch, met grote spoilers die supergoed beschermen tegen water en vuil. Ze zien er in matzwart ook cool uit. Montage en demontage is een peulenschil. Geschikt voor banden van 25 -32 millimeter, met velgremmen of schijfremmen.

Revolutionair

Revolutionair is ook de nieuwe MUDROCKER. Een coole en slimme spatbordset voor MTB en 29-ers. Zonder gereedschap te plaatsen, waarbij het voorspatbord ook zonder schroefdraad aan de vorkbrug kan worden bevestigd. Een speciale Extender beschermt de trapaslager en de derailleur. Geschikt voor wielmaten van 27-29,5“. Met één tijdelijk nadeel: pas leverbaar in het voorjaar van 2021.

Uitneembaar achterlicht

Het laatste spatbord dat we hier belichten is de NIGHTBLADE. Een MTB-achterspatbord dat perfect beschermt tegen opspattend water door de verstelbare voorspoiler en extra lange achterspoiler. Maar dat ook een uitneembaar achterlicht heeft, dat via USB kan worden opgeladen. Een spatbord met een dubbele bescherming dus!

Wie alle spatborden van SKS Germany wil bekijken, gaat naar de website. Daar zijn ze gesorteerd naar Road, Allroad, MTB en natuurlijk de wereldberoemde Bluemels.

Dit artikel is gesponsord door SKS Germany.