Vanavond 18.30 uur: volg de finale live

Wie wint dit jaar de felbegeerde titel Tweewielerwinkel van het Jaar? Beleef het live mee; vanavond om 18.30 uur via de link www.tweewieler.nl/verkiezing
Delen:

Vanavond – maandagavond 28 september – is de finale van de verkiezing van de Tweewielerwinkel van het Jaar 2020. Wordt het de veelbesproken winkel van FietsXXL uit Ter Apel? De oude maalderij van Bike Totaal Wolters uit Klarenbeek? De meer dan complete winkel van Maxstein uit Ede? De hagelnieuwe winkel van De Mooij Fietsen uit Bergen op Zoom? Dekkers Tweewielers uit Wanssum met zijn outdoor-testbaan? Of toch de creatieve ondernemer achter Consentec uit het Vlaamse Pelt? Eén ding is zeker: het gaat een ontzettend spannende eindstrijd worden. En jij maakt hem live mee!

Log nu al in op tweewieler.nl/verkiezing

De live-uitzending van de verkiezing start vanavond om 18.30 uur. Om de verkiezing live mee te maken log je in op tweewieler.nl/verkiezing. Om toegang te krijgen moet je even je voor- en achternaam, mailadres en een password (dat wordt ook automatisch gemaakt) invullen. Je kunt je nu al aanmelden, je hoeft niet te wachten tot vanavond.

Live-verbinding met alle regiowinnaars

In de uitzending worden de 6 regiowinnaars voorgesteld in speciaal voor de finale gemaakte video’s. Vervolgens wordt vanuit de studio een live-verbinding gemaakt met de winkel om de stemming en de spanning te peilen. Als kijker maak je de ontknoping live mee.

3 Awards voor genomineerden

Onderdeel van de live-uitzending is ook de uitreiking van speciale Awards voor het meest klantvriendelijke bedrijf, het bedrijf dat de beste online performance leverde en de winkel die van de coronacrisis een kans maakte. De Awards worden verdeeld onder de 20 voor de verkiezing genomineerde bedrijven.


Live-uitzending FINALE Tweewielerwinkel van het Jaar 2020


Hoofdpartner

Partner