Ebike Das Original verplaatst ‘Vélovak’ naar Uden

Binnen enkele jaren werd Ebike Das Original een vaste waarde in het segment van kwalitatieve e-bikes. Met sterke troeven als 30 jaar framegarantie en 4 jaar accugarantie. Onlangs werden zij alweer Beste Koop, in de AD-test. Het succes trekt veel nieuwe dealers aan, en dus veel afspraken op de (inmiddels afgeblazen) Vélovak. Daarom zijn deze afspraken verplaatst naar Uden van 4 tot en met 6 oktober!
Delen:

Ebike Das Original is Duitslands eerste producent van premium e-bikes. E-bikes die vanaf de eerste gedachte als E-bikes zijn ontwikkeld, qua techniek en design. Met uitzonderlijk goede rijeigenschappen, Bosch aandrijving en accu, hoogwaardige componenten en een heel gunstige prijskwaliteit-verhouding.

Testen

In testen van het Algemeen Dagblad 2020, De Telegraaf/Fietsersbond, de ANWB en het Duitse Electrorad kwam Ebike Das Original als overtuigende winnaar naar voren. De e-bikes scoorden doorgaans ‘uitstekend’ op alle criteria, met een extra hoge waardering voor de rijstabiliteit. Het bleek ‘de e-bike waar je niet meer vanaf wilt stappen’. Dit is vooral te danken aan het ultrastijve Hydroform-Aluminium frame, dat is getest op 140 kg laadvermogen. Maar ook de betrouwbare Bosch-aandrijving en de kwaliteitscomponenten maken het verschil.

Dealer voor dealers

“In het laatste halfjaar zijn onze verkopen bijna verdrievoudigd”, vertelt Rob Laarman van Ebike Das Original. “Dat heeft te maken met de Duitse kwaliteit en afwerking, plus de hoge tevredenheid bij consumenten. Maar het is ook de manier waarop wij met onze dealers omgaan. Wij leveren als dealer aan dealers en weten wat er bij hen speelt. We overleggen regelmatig en spreken dezelfde taal. Fair ondernemerschap staat altijd voorop: prima dealermarges en een exclusief dealernetwerk met regiobescherming.”

Nog ruimte voor 30 dealers

“Inmiddels tellen we al 175 actieve en loyale dealers in de Benelux. De snelle groei van de markt en de verkoop van onze E-bikes maakt een net van 205 dealers mogelijk per eind 2021. We hebben nu dus nog zo’n 30 dealerschappen te vergeven, in bepaalde regio’s. Dealers met interesse kunnen zich direct bij ons melden”, aldus Rob Laarman.

Noviteiten 2021: op afspraak in Uden van 4-6 oktober

Ebike das Original voert inmiddels een breed assortiment. Laarman: “We hebben E-bikes voor alle soorten fietsers. Voor 2021 is er in Uden (Udenseweg 2) veel nieuws te ontdekken. Over nieuwe modellen, motoren en slimme detailverbeteringen. Van Bosch bijvoorbeeld, die we ook meteen kunnen leveren.”

Te zien is de nieuwe C010 met Bosch Active motor en 400 Wh accu, Bosch Purion display en Shimano MT 200 schijfremmen. Het frame van dit model is nu ook leverbaar in matzwart. Consumentenprijs vanaf 2.499 euro.

Ook is er de nieuwe C007, met Bosch Intube 400 Wh en 500 Wh, Shimano Nexus 8 naafversnelling en gesloten kettingkast. Consumentenprijs vanaf 2.999 euro.

De nieuwe C004 N5 is ook bijzonder, met een tot 40% stabieler frame, de zeer stille en zuinige Bosch Performance motor met 63 Nm, Bosch Intube accu van 500 Wh of 625Wh en met gesloten kettingkast. Dit model is ook leverbaar met Gates CDX riemaandrijving. Consumentenprijs vanaf 3.499 euro.

Last but not least staat in Uden de nieuwe Trekking Advance, met de nieuwe Bosch Performance CX motor met 90 Nm en Gates CDX riemaandrijving N5. Consumentenprijs vanaf 3.799 euro.

“Kom langs en ervaar het allemaal zelf. Bent u nog geen dealer en heeft u interesse? Bezoek ons dan in Uden. In verband met Corona kan bezoek alléén op afspraak, via verkoop@ebikedasoriginal.nl of 0413 767 066.”

Dit artikel is gesponsord door Ebike das Original.