Verduin: van stevige standaard tot hippe helm

Verduin Agency is al 15 jaar een toonaangevend agentschap binnen de Benelux, waarbij de focus ligt op de verkoop, marketing en ontwikkeling van fietsonderdelen en accessoires.
Delen:

Stevige standaards

De populariteit van e-bikes, transport- en familiefietsen resulteert in zwaardere fietsen mét meer bepakking. Voor een doorsnee standaard is dat al snel te veel. Gelukkig heeft Ursus midden-, achter- en dubbele standaards met een draaggewicht variërend van 25 kg tot maar liefst 80 kg. De Italiaanse standaards worden op veel fietsen afgemonteerd maar zijn ook aftermarket beschikbaar.

Hippe helmen en kinderzitjes

Bobike is al decennialang toonaangevend op het gebied van kinderzitjes en ook de kinder- en babyhelmen zijn razend populair. Tijdens Vélovak zijn de diverse modellen fietszitjes vertegenwoordigd; GO, ONE en de vernieuwde Exclusive Plus. Tevens zijn er in-mold helmen voor de ONE en Exclusive Plus modellijnen én een nieuwe, extra kleine helm in de GO serie.

Dé kunststofexpert

Polisport maakt al sinds 1978 budgetvriendelijke fietsonderdelen en accessoires van (veelal) kunststof. Ze bieden een uitgebreide helmen collectie met naast diverse sportieve modellen ook een zeer betaalbare (speed) e-bike helm, de E-City. Kunststof spatborden en een uitgebreide bidon collectie ontbreken natuurlijk ook niet evenals fietszitjes. Met de JOY (2244 gr) heeft Polisport zelfs het voordeligste lichtgewicht zitje in handen.

Beste verkochte spatbord ook aftermarket verkrijgbaar

De Italiaanse kunststof spatborden van Eurofender zijn de absolute nummer één in hun vakgebied en worden standaard gemonteerd op fietsen van Batavus, Giant, Gazelle, Trek en Koga. De spatborden zijn eenvoudig te monteren en door de unieke manier van produceren zijn de spatborden recht en stevig. De meest voorkomende maten en kleuren zijn beschikbaar in een aftermarket verpakking.

Dit artikel is gesponsord door Verduin Agency.