Hercules: grote groei in verkoop Beneluxmodellen e-bikes

De tweewielerbranche maakt dit jaar een zeer drukke periode door als gevolg van het coronavirus en de maatregelen die daaruit voortvloeien. De e–bike - zo blijkt nu - is een bijzonder gewild product in vele landen. Ook in de Nederlandse en Belgische markt is de groei in verkoop van e-bikes groot. Het Duitse merk Hercules profiteert flink mee van deze groei.
De Montfoort-serie is speciaal ontwikkeld voor de Benelux.

De e-bike is een ideaal vervoermiddel in plaats van het reizen met drukke openbaar vervoer. Ook is het een prettige manier om recreatieve activiteiten te ontplooien nu andere recreatiemogelijkheden soms op een laag pitje staan.

Goede beschikbaarheid

De speciaal voor de Beneluxmarkt ontwikkelde e-bikes van Hercules zijn veel verkocht door de Nederlandse en Belgische dealers. Dankzij een goede beschikbaarheid bij deze Duitse fabrikant hebben de Hercules-dealers aan de grote vraag bij consument kunnen voldoen.

Hercules: grote groei in verkoop Beneluxmodellen e-bikes

De Montfoort-serie is speciaal ontwikkeld voor de Benelux en bestaat uit vier modellen die voorzien zijn van Bosch Active en Active Plus motoren, een gesloten kettingkast en Shimano Nexus 7- of Nexus 8-versnellingsnaaf. De consumenten-adviesprijzen lopen van € 2.349,- tot € 3.079,-. Het duurste model is de Montfoort de Luxe. Deze heeft een Bosch intube-accu van 500 Wh en is sinds de recente introductie al vele malen verkocht.

Hercules is naast de specifieke Benelux-modellen ook succesvol met e-bikes voorzien van een intube-accu en Gates-riemaandrijving.

Dit artikel is gesponsord door Hercules.