Accurevisie: welke aanbieders zijn er zoal?

Accurevisie was lange tijd not done. Liever een nieuwe, was het credo. Onder druk van de oprukkende duurzaamheid en het gunstige kostenplaatje keert het tij nu echter. Het resultaat is dat steeds meer accurevisiebedrijven het licht zien. Tweewieler maakte een rondje over de markt, stelt een aantal bedrijven aan u voor en laat ze vertellen hoe volwassen ze zijn en waarin ze zich onderscheiden.

E-Accu: uitsluitend cellen van Samsung en Panasonic

Accurevisiebedrijf E-Accu is opgericht in oktober 2016 in het Gelderse Bergharen. De ruggengraat van de firma wordt gevormd door elektronica- en logistieke specialisten met jarenlang ervaringen in hun vakgebied. Jan Arntz: “De kern van E-Accu is kwaliteit, service en snelle levertijd. We werken zowel voor de vakhandel als direct voor de consument.” Arntz benadrukt dat reviseren een vak is en dat het bedrijf dit goed en veilig doet. “Dankzij onze kennis en kunde kunnen we tot nog toe alle aangeboden accu’s voor zowel e-bikes, scooters als vervoersmiddelen voor minder validen reviseren of repareren.”
De kwaliteit die E-Accu levert wordt volgens Arntz geborgd door onder andere ISO, de gehanteerde werkprocessen en het gebruik van cellen van Samsung en Panasonic. “Door de kwaliteit die ons team van zestien fte levert, kunnen wij twee jaar garantie geven op de revisie en onze reparaties. Daarnaast onderscheiden wij onszelf doordat we gereviseerde accu’s uit voorraad kunnen leveren. Dit verkort de levertijd tot maximaal 24 uur.”

Lees het complete artikel in het nieuwste, gratis ONLINE MAGAZINE van Tweewieler