Scepsis over accurevisie terecht?

Veel ondernemers in de tweewielerbranche staan sceptisch tegenover accurevisie. Is dat terecht? Lees er alles over in het gratis ONLINE MAGAZINE dat Tweewieler speciaal voor jou heeft gemaakt.

In het online magazine van Tweewieler, duiken we diep in de verschillende facetten van de accu. Om kennis bij te spijkeren, vooroordelen weg te nemen en kansen te laten zien. Zo laten we deskundigen vertellen hoe je moet handelen als een accu onverhoopt begint te branden. Want een accubrand gebeurt vaker dan we denken. De brand is heftig en met normale blusmiddelen niet uit te krijgen. Maar welk blusmiddel is dan wel geschikt? En voldoet zand ook? Deskundigen op dit vlak delen hun kennis met je.

Accurevisie alternatief voor nieuw?

Lees zeker ook de artikelen over accurevisie. Het eerste artikel duikt in een pilotproject met een accurevisiebedrijf en een groep dealers. De dealers hadden duidelijke bedenkingen bij accurevisie en kozen steevast voor een nieuwe. De pilot toonde aan dat revisie een prima en goedkoper alternatief voor een nieuwe accu kan zijn en dat het gevreesde ‘gedoe’ met de klant helemaal niet hoeft.
In het tweede verhaal over accurevisie maken we een rondje over de revisiemarkt. We stellen een aantal bedrijven uit de markt aan je voor en laten ze vertellen hoe volwassen ze zijn en wat hen onderscheidt.

Accutester voorkomt discussie

Een accutester geeft je als dealer zekerheid over de kwaliteit van het batterijenpakket, brengt problemen aan het licht, maakt dat je je bij inruil niet in de voet schiet én – niet onbelangrijk – voorkomt dat je in ene vervelende discussie met je klant komt. Lees een aantal verhalen uit de praktijk en hoe je de investering van een accutester terug kunt verdienen.

Dit vind je misschien ook interessant