Hercules-productie gaat verder ondanks Corona

Het coronavirus heeft de wereld in de houtgreep genomen. In Nederland zijn vele mensen thuis en tegelijkertijd hebben de beroepsgroepen die ons ondersteunen zoals artsen en verpleging het vreselijk druk om de vele patiënten te verzorgen. De meeste rijwielzaken zijn in Nederland nog wel open.
Delen:
De eerste levering van het nieuwe Benelux-model zal na een kleine vertraging half april bij de Nederlandse dealers uitgeleverd worden.

De meeste rijwielzaken zijn in Nederland open voor klanten en meerdere ondernemers hebben nog steeds verkoop en reparatie-activiteiten in de winkels.

Fiets veilig

De fiets is een veilig product tijdens deze coronaperiode omdat afstand houden al fietsend wat makkelijker is dan lopend. Ook de meeste Hercules-dealers hebben nog klanten en omzet soms met private-shopping-activiteiten. Het internationale verkoopkantoor van Hercules in Duitsland en de vertegenwoordigers in de Benelux zijn voor de dealers ter ondersteuning bereikbaar.

Productie gaat door

De productie van Hercules-modellen en ook de leveringen in Nederland en Duitsland aan de dealers gaat verder. De eerste levering van het nieuwe Benelux-model Hercules Montfoort de luxe zal na een kleine vertraging half april bij de Nederlandse dealers uitgeleverd gaan worden. De Belgische dealers zullen in verband met de Corona-maatregelen nog moeten wachten.

Dit artikel is gesponsord door Hercules.