Gebruik Lezyne-fietsverlichting nóg simpeler met Smart Connect

Gebruik Lezyne-fietsverlichting nóg simpeler met Smart Connect

Lezyne zet extra stappen op het vlak van fietsveiligheid met de lancering van Smart Connect. Dit is een draadloos systeem dat het gebruik van ledverlichting op de fiets versimpelt. De lampen zijn op maat in te stellen en gemakkelijker te besturen. Smart Connect werkt in combinatie met Lezynes nieuwste ledcollectie. De vakhandel kan die vanaf nu bestellen bij Oneway Distribution.

Fietsers met één van de vijf nieuwe Smart Connect ledmodellen profiteren gemakkelijk van Lezynes nieuwste innovatie. Zij installeren de gratis Lezyne LED Ally-app (voor iPhone en Android). In een paar drukknopen zijn de lichtstanden van de ledverlichting aan te passen en zo te personaliseren. Het is mogelijk om maximaal vier setstanden voor te programmeren. Daarmee zijn fietsers op alle omstandigheden voorbereid. Nog een handigheid: als de voor- en achterlichten in de app aan elkaar zijn gekoppeld, gaat de bediening van het achterlicht via het voorlicht.

Nog meer innovaties

Lezyne is nog niet klaar met innoveren. Binnenkort komt er een koppeling tussen de Lezyne gps-systemen en de verlichting. Met behulp van een speciaal weergavescherm op het gps-apparaat zijn de lichtstanden vanaf de cockpit aan te passen. Deze nieuwe functie komt er gratis bij voor fietsers met een gps-systeem van Lezyne. Deze wordt meegenomen in de nieuwe firmware-update. Met al deze innovaties maakt Lezyne het fietsers steeds wat gemakkelijker en wordt het verkeer veiliger.

Dit zijn de nieuwste ledlichten van Lezyne met Smart Connect:

Mega Drive 1800i

De Mega Drive 1800i (adviesprijs: 149,95 euro) levert tot 1800 lumen en is gemaakt voor nachtritten. De Tri-Focus Optics creëert een ideale lichtbundel voor hoge snelheden.

De body is gemaakt van gefreesd aluminium en heeft ingebouwde koelvinnen die de prestaties verbeteren. Deze lamp heeft zeven standen en een automatische dag- en nachtsensor. De batterijduur bedraagt tot 148 uur, opladen gaat via een micro-usb. In combinatie met de Lezyne Infinite Light Power Pack kan de batterijduur zelfs verdubbelen. De lamp is met een stevige strap te bevestigen en past op de meeste stuurmaten.

Super Drive 1600XXL

Deze fietslamp heeft drie ledlichten die tot 1.600 lumen leveren. Er zijn zeven standen. Door de Tri-Focus Optics is er een optimale lichtstraal die ideaal is voor bij hoge snelheden. De body is gemaakt van gefreesd aluminium met ingebouwde koelvinnen. Uitsparingen zorgen voor een betere zijdelingse zichtbaarheid. In bepaalde standen past de automatische dag- en nachtsensor het aantal lumen aan. Via een micro-usb-lader is de Super Drive 1600XXL (adviesprijs: 119,95 euro) op te laden. De batterijduur loopt op tot 148 uur.

Connect Smart Pair

De Connect Smart Pair (adviesprijs: 99,95 euro) is een geavanceerd combilicht. Voorop zit een krachtig, multi-purpose voorlicht dat tot 1.000 lumen levert. De gefreesde, aluminium body is licht en robuust en voert warmte af. Er zitten acht standen op. Dankzij de Maximum Optical Reflection-lens wordt het licht gelijkmatig verspreid. Zowel voor- als achterop zit een licht met een Daytime Flash-stand. De gegoten body is licht, duurzaam en IPX7-waterbestendig. De lamp heeft vijf standen en beschikt over Wide Angle Optics dat 270 graden zichtbaarheid levert. Hij past op ronde en aero gevormde zadelpennen.

KTV Pro Smart Pair

Het KTV Pro Smart Pair (adviesprijs: 64,95 euro) is er voor forenzen en fietsers die goed zichtbaar willen zijn. Het voorlicht is compact, licht en voorzien van een heldere Daytime Flash-stand (200 lumen). De gegoten body is duurzaam en IPX7-waterbestendig. Een volle accu levert tot 20 uur licht. Opladen gaat via een geïntegreerde usb-stick. Ook het achterlicht heeft een Daytime Flash-stand (75 lumen). De gegoten body is licht, duurzaam en IPX7-waterbestendig. Er zijn vijf standen en de Wide Angle Optics levert tot 270 graden zichtbaarheid. Geschikt voor ronde en aero gevormde zadelpennen.

KTV Pro Smart Rear

De KTV Pro Smart Rear (adviesprijs: 34,95 euro) met Daytime Flash-stand (75 lumen) past op aero gevormde zadelpennen. De gegoten body is licht, duurzaam en IPX7-waterbestendig. De nieuwe Wide Angle Optics lens biedt ruim 270 graden zichtbaarheid. De KTV Pro Smart Rear heeft vijf standen. Hij is gemakkelijk op te laden via de geïntegreerde usb-stick en biedt tot 19,5 uur batterijduur.

Dit artikel is gesponsord door Oneway.