Premium e-bikes – een nieuw tijdperk

Van postbode tot innovator – sinds 1919 schrijft Kalkhoff fietsgeschiedenis. In 100 jaar tijd heeft de fietsfabrikant uit het Duitse Cloppenburg zich niet alleen ontwikkeld tot een van de toonaangevende Duitse fietsmerken, maar ook tot een wereldwijde trendsetter in e-mobiliteit. Het beste bewijs hiervan is het Kalkhoff-assortiment 2020.

100 jaar Engineered in Germany – het is deze combinatie van traditionele waarden en moderne technologieën die niet alleen tot uitdrukking komt in de hoge kwaliteit, maar ook in het unieke design van de Kalkhoff-fietsen. In 2020 volgt de volgende mijlpaal in het assortiment van de Cloppenburgse fabrikant. Voor alle drie segmenten, E-City, E-Urban en E-Trekking, luiden de komende Kalkhoff e-bikes een nieuw tijdperk in. Het motto: nog meer emotie, nog meer vrijheid en vooral nog meer integratie.

Nieuwe premiumklasse

De nieuwe premiumklasse boven alles. Endeavour 7 en Entice 7: zo heten de twee E-Trekking-modellen die met hun hoogwaardige uitrusting de nieuwe topklasse vormen in het Kalkhoff-assortiment. Altijd en overal fietsen – ook daar waar het asfalt ophoudt.
“De nieuwe Entice 7 is het perfecte voorbeeld van hoe je op een e-bike het ultieme SUV-gevoel kunt beleven”, zegt Rainer Brinkmann. Als productmanager bij Kalkhoff is hij medeverantwoordelijk voor de e-bikelijnen in het City- en Trekking-assortiment. “De premiumfietsen stralen in iedere fietssituatie veiligheid uit, zijn elk obstakel de baas, kunnen voor elk doel worden gebruikt, en zien er dankzij hun geïntegreerde design ook nog eens goed uit – het zijn eigenlijk de perfecte allrounders”, vervolgt Brinkmann.

45 km/u en meer dan 1.000 Wh

Premium e-bikes – een nieuw tijdperk

Zoals bij alle Kalkhoff-modellen zijn zowel de Endeavour 7 alsook de Entice 7 verkrijgbaar in vele verschillende uitrustingsvarianten en met verschillende aandrijfsystemen. “Zo krijgt de consument bij ons ook echt de fiets die helemaal is afgestemd op zijn wensen en behoeften”, legt Brinkmann uit.
Een voorbeeld: de nieuwe Endeavour 7.B Excite 45 – een S-Pedelec met Bosch-Speed-aandrijving van de 4e generatie – voor iedereen die tot maximaal 45 km/u elektrische ondersteuning wil hebben. “Ook bij deze fiets profiteren de klanten van een compleet uitrustingspakket inclusief koplamp met groot en dimlicht, verende voorvork en antilekbanden – voor eindeloos rijplezier op verhard en onverhard terrein”, vervolgt Brinkmann.
Meer beleven: dankzij de extra accutas beschikt de fiets over meer dan 1.000 Wh – genoeg energie voor ieder avontuur.

Toekomstgerichte mobiliteitsinitiatieven

Ook in het E-City-segment zet Kalkhoff zijn premiumoffensief voort. De Agattu 4 biedt een perfect samenspel van comfort en integratie op het allerhoogste niveau en laat zien dat moeiteloos rijplezier en een volledig geïntegreerd design prima samengaan.
“Met zijn krachtige Bosch-motor, onderhoudsarme Gates-riemaandrijving en lage instap is deze Pedelec de ideale begeleider voor ongeëvenaard en vooral ontspannen fietsplezier, op fietspaden overal ter wereld – en speelt zo perfect in op de behoefte naar toekomstgerichte mobiliteitsinitiatieven”, zo besluit Brinkmann.

Goed om te weten: Bij veel modellen – zoals de Agattu 4 – biedt Kalkhoff speciale edities voor de Benelux. Meer weten? Ga voor meer informatie naar www.kalkhoff-bikes.com.

Dit artikel is gesponsord door Kalkhoff.

Dit vind je misschien ook interessant