New Looxs introduceert vier nieuwe producten

New Looxs introduceert vier nieuwe producten

Het fietsseizoen is in volle gang. Normaal gesproken is dit niet het moment voor New Looxs om met productintroducties de markt te betreden. Toch lanceert zij nu, in juli, een viertal nieuwe artikelnummers. Op deze manier kan de vakhandel ook nog dit seizoen volop profiteren van de meest recente ontwikkelingen bij New Looxs.

De eerste noviteiten zijn twee maten displaytasjes. Om de display van de elektrische fiets goed te beschermen, heeft New Looxs speciale displaytasjes gemaakt van het materiaal neopreen. De tasjes sluiten met klittenband en hebben een haak waarmee deze gemakkelijk aan de riem of sleutelbos zijn te klikken.

De tasjes, nu al leverbaar, zijn geschikt voor de displays van Shimano en Bosch. De consumentadviesprijs bedraagt 9,50 euro..

Succesvolle Vigo-serie

Eerder dit seizoen introduceerde New Looxs de nieuwe Vigo-serie. Nu al lijkt deze het succes van de oude serie te overtreffen. Voor New Looxs was de grote vraag naar het product reden om de Vigo Double ook uit te rusten met een AVS-adapter. Door middel van deze adapter klikken fietsers de tas eenvoudig op een AVS-bagagedrager en is deze ook met één handbeweging er weer af te nemen.

AVS-dragers zijn terug te vinden op onder meer de Fiets van het Jaar, de Cortina Common, maar ook op fietsen van Conway en Victoria.

De New Looxs Vigo-tas is gemaakt van waterafstotend polyester. De tas heeft een ruim hoofdvak en vier extra zijvakken. Uiteraard heeft deze tas ook veilige reflectie waarmee fietsers extra goed opvallen in het verkeer. De Vigo Atran is al leverbaar en heeft een consumentadviesprijs van 85,95 euro.

Palermo: luxe mand

Het laatste nieuwe artikel bij New Looxs is de Palermo. Deze lichte aluminium mand is uitgerust met een Racktime Snap-it-adapter waarmee deze gemakkelijk op een Racktime-bagagedrager bevestigd kan worden.

De mand is luxe afgewerkt met een echte houten bodem en een zacht handvat. Deze mand Palermo is vanaf eind juli leverbaar en heeft een consumentadviesprijs van 89,95 euro.

Dit artikel is gesponsord door New Looxs.