Gezond onderweg met VICTORIA eTrekking 8.10 met Bosch Kiox-display

Gezond onderweg met VICTORIA eTrekking 8.10 met Bosch Kiox-display

Met de eTrekking 8.10 heeft het Duitse VICTORIA een comfortabele elektrische fiets in het programma voor de lange afstand. Een subtiel optisch design is leverbaar in heren-, trapez- en deep model frame. Met regelmaat worden de fietsen van VICTORIA in vakbladen geprezen om hun comfort. Hiermee legt men de basis voor gezond en plezierig fietsen. Een fiets die goed aanvoelt, gebruikt men immers graag.

De moderne techniek draagt daar een steentje aan bij: de eTrekking 8.10 is voorzien van het nieuwe Bosch Kiox-display. Deze is eigenlijk ontwikkeld voor de sportieve e-bike gebruiker. Voor degene die tijdens zijn dagelijkse ritten een duidelijk beeld wil hebben van kracht en hartfrequentie, biedt dit display een uitkomst.

Bosch Kiox-display op eTrekking 8.10

Het Kiox-display is door bluetooth verbonden met de optionele borstband en informeert de gebruiker over het ritme van het hart. Ideaal voor iedereen die alles wil weten over de optimale belastingintensiteit en hierdoor het uithoudingsvermogen wil trainen. Doordat het Kiox-display centraal op de stuurpen gemonteerd zit, los van de bedieningsunit, heeft de gebruiker de informatie altijd centraal in beeld. De controle ligt volledig in handen van de gebruiker.

11-speed Shimano XT-schakeling

Dankzij de 11-speed Shimano XT-schakeling is elektronica niet de enige technische highlight van VICTORIA. Extreem grote keuze in versnellingen, samen met de Bosch Performance CX (75Nm) aandrijving en 500 Wh-batterij maken de eTrekking 8.10 tot een bergspecialist. Details, zoals de lichtgewicht verende voorvork en de ERGOTEC Integra-stuurpen, waarin het Kiox-display perfect past, maken het beeld compleet en zorgen ervoor dat consumenten veel plezier hebben, ongeacht welk frame er wordt gekozen.

Dit artikel is gesponsord door Hermann Hartje.