Cortina’s e-bike met middenmotor: de E-OCTA

Met de komst van de Cortina E-OCTA in de e-bike collectie van 2018 gaat er voor veel dealers -maar ook voor Cortina zelf- een wens in vervulling. De Cortina E-OCTA is uitgerust met de krachtige M400- middenmotor van Bafang (43 volt).

Sponsored content door Kruitbosch
Het model komt in twee uitvoeringen: het standaard model (7-speed) en een Plus-model (8-speed). Beide modellen hebben dezelfde motor, maar de E-OCTA Plus is in alle opzichten luxer uitgevoerd. Zo heeft dit model een verende zadelpen, krachtige hydraulische schijfremmen en een extra comfortabel zadel en grips. Daarnaast heeft de E-OCTA Plus een luxe display op het midden van het stuur.

Keuze uit drie accu’s

Bij het M400-systeem van Bafang heeft de consument de keuze uit drie accu’s (340 Wh, 450 Wh en 750 Wh) en twee laders. De Cortina E-OCTA is er alleen als damesmodel. Het standaard model heeft een adviesprijs van € 1.899,- en het Plus-model van € 2.199,-. Bij deze prijs zijn de 340 Wh-accu en een normale lader inbegrepen. In beide uitvoeringen zijn er twee stijlvolle kleuren verkrijgbaar. Mooi detail: de Cortina E-OCTA heeft een voordrager met het Atran Velo Systeem (AVS) waar je gemakkelijk accessoires op kunt klikken.