XLC werkplaatsconcept voor meer overzicht en efficiency in drukke werkplaatsen

XLC werkplaatsconcept voor meer overzicht en efficiency in drukke werkplaatsen

Een goed georganiseerde werkplaats zorgt voor een professionele uitstraling richting de klant. Met de toenemende drukte in is het belang om de werkplaats overzichtelijk en netjes te houden. Voorraadoplossingen om efficiënt te kunnen werken, zoals het XLC werkplaatsconcept van Juncker Bike Parts, bieden hierin een oplossing.

Het XLC werkplaatsconcept is ontworpen om de werkplaats naar een hoger niveau te tillen en een optimale efficiëntie te bieden. Het concept omvat georganiseerde laden met een breed scala aan veelgebruikte slijtageonderdelen, gereedschap en accessoires. Dit zorgt ervoor dat de monteurs snel en effectief kunnen werken, terwijl de werkplaats overzichtelijk en georganiseerd blijft.

De voordelen van het werkplaatsconcept

Aanpak op maat

Het concept kan worden aangepast aan de specifieke behoeften van de werkplaats, waardoor maatwerkoplossingen mogelijk zijn. Het gespecialiseerde team van Juncker Bike Parts helpt de dealer bij het adviseren en inrichten van nieuwe werkplaatsen.

24/7 bestellen via Accentry

Accentry biedt de flexibiliteit om op elk gewenst moment van de dag te bestellen. Voor 21.30 besteld ligt de volgende dag in de winkel. Bij het XLC werkplaatsconcept ligt elk onderdeel in een bakje en daarin staat het artikelnummer en de barcode waardoor het snel besteld kan worden via Accentry.

Oplossingsgericht

Het XLC Werkplaatsconcept is voor monteurs zo ingericht dat ze het beste Unior gereedschap binnen handbereik hebben.

Moderne en strakke uitstraling

Het assortiment heeft een eigentijdse uitstraling en draagt bij aan een georganiseerde werkplek.

Efficiënte en Gestructureerde Indeling

Alles is zorgvuldig gerangschikt voor optimale efficiëntie, wat de productiviteit van de werkplaats verhoogt.

Brandwerende kasten

Brandrisico's in de werkplaats zijn een serieuze zorg, vooral met de opkomst van Lithium-accu's die tijdens het opladen of zelfs spontaan kunnen ontbranden. De gevolgen van een dergelijke brand kunnen verwoestend zijn, niet alleen voor het bedrijf, maar ook voor de veiligheid van de medewerkers en klanten. De brandwerende kasten van Asecos bieden deze extra veiligheid in de werkplaats.

De brandwerende kasten van Asecos zijn verkrijgbaar bij Juncker Bike Parts. Deze brandkasten zijn speciaal ontworpen om ontvlambare vloeistoffen en producten veilig op te slaan in overeenstemming met de DIN EN 14470-1-norm. Hiermee beperkt men het risico op brand tot een minimum, met name bij de opslag van accu's en andere ontvlambare materialen.

Belangrijkste voordelen van brandwerende kasten

Veilige opslag van e-bike accu's

Een van de belangrijkste toepassingen van brandwerende kasten is de veilige opslag van e-bike accu's. Deze accu's vormen potentieel brandgevaar, vooral tijdens het opladen. Een brandwerende kast biedt een veilige opslagplaats om het risico op brand te minimaliseren.

Bescherming tegen uitslaande brand

In het geval van een brand in de werkplaats, kan een brandwerende kast de verspreiding van het vuur aanzienlijk vertragen en beperken, waardoor de kans op uitslaande brand wordt verminderd.

Voldoet aan EN Norm 14470-1

De brandkasten van Asecos voldoen aan de Europese norm EN 14470-1 voor brandwerende opslagkasten. Dit garandeert hun kwaliteit en veiligheid.

Veiligheid en efficiëntie hand in hand

Het bevorderen van veiligheid en efficiëntie in de werkplaats gaat hand in hand. Terwijl het XLC werkplaatsconcept zorgt voor een georganiseerde en efficiënte omgeving voor de monteurs, bieden de brandwerende kasten de broodnodige bescherming tegen brandrisico's. Deze twee samen zorgen voor een werkplaats die niet alleen productiever is, maar ook veiliger voor je personeel en klanten.

Dit artikel is gesponsord door Accell.