Wat is het geheim van de Qibbel-aanpak?

Wat is het geheim van de Qibbel-aanpak?

De fietsstoeltjes van Qibbel bieden ouders en verzorgers veel voordelen voor het vervoer van hun kroost op de fiets. Welke voordelen zijn dat precies? De 5 meest opvallende argumenten voor jouw klant ten aanzien van kinderzitjes hebben we hier op een rij gezet.

Kinderzitjes bieden ouders en verzorgers de mogelijkheid om samen met hun kinderen op een veilige manier te genieten van de vrijheid van fietsen.

Gebruik deze top 5 met voordelen in het verkoopgesprek:

1. Comfort

Qibbel-kinderzitjes zijn gemaakt met comfortabele materialen, zoals het ventilerende en slijtvaste mesh-materiaal. Bovendien zijn het gordelsysteem en de voetsteunen verstelbaar. Zo passen ze perfect bij ieder opgroeiend kind.

2. Gemak

De fietsstoeltjes zijn licht van gewicht en worden gebruiksklaar geleverd. Ook zijn ze gemakkelijk te monteren en te verwijderen van de fiets.

3. Veiligheid

De fietsstoeltjes zijn ontworpen met de veiligheid van kinderen op de eerste plaats. Ze zijn uitgerust met vijfpuntsgordels en schokabsorberende materialen. De producten voldoen aan de strenge Europese veiligheidseisen.

4. Duurzaamheid

De zitjes zijn gemaakt van hoogwaardige materialen die bestand zijn tegen de dagelijkse slijtage van het gebruik en weersinvloeden.

5. Milieuvriendelijk

Qibbel wordt door Widek in Nederland gemaakt, hierdoor zijn er weinig transportkilometers. De meeste onderdelen kunnen daardoor ook snel vervangen worden.

Ondersteuning voor dealers

Dealers krijgen ondersteuning van Widek met een effectieve winkelpresentatie, waarbij de klant de verschillende kleurcombinaties ziet en ervaart hoe eenvoudig de zitjes worden gemonteerd. Bovendien bieden diverse slimme accessoires extra verkoopkansen voor dealers.

Dit artikel is gesponsord door Widek/Qibbel.