enviolo URBAN; naaf speciaal voor stedelijk gebruik

enviolo URBAN; naaf speciaal voor stedelijk gebruik

Enviolo breidt het assortiment traploze schakelproducten uit met de URBAN. De naaf - met vier in plaats van zes planeten - is specifiek ontwikkeld voor fietsers die dagelijkse korte ritten in het stedelijke gebied maken.

De productie van de enviolo URBAN is inmiddels gestart. De naaf zal in het eerste kwartaal van 2023 beschikbaar zijn. De naaf, met een ratio bereik van 250%, wordt toegevoegd aan het productportfolio van enviolo bestaande uit CITY, TREKKING, HEAVY DUTY en de onlangs gelanceerde EXTREME. De URBAN biedt dezelfde voordelen als de andere traploze schakelproducten van enviolo; moeiteloos schakelen en onderhoudsvrij vanwege de volledige bescherming tegen invloeden van buitenaf.

Billy van den Ende, director Brand Experience bij enviolo: “De URBAN naaf is de eerste enviolo naaf met vier planeten in plaats van zes. Het verminderen van het aantal planeten geeft ons de mogelijkheid om de traploze schakeltechnologie breed toegankelijk te maken voor het middensegment van de fietsmarkt.”

Harrie Hoitink

Harrie Hoitink

Hoofdredacteur Tweewieler