Giant en BNP bieden termijnbetaling aan

Giant en BNP bieden termijnbetaling aan

Giant Benelux en BNP Paribas Personal Finance introduceren nieuwe betaalmogelijkheden om de aanschaf van fietsen en e-bikes toegankelijker te maken. Mensen kunnen daarbij direct gebruikmaken van de fiets, en de aankoopsom in termijnen betalen in een periode van 36, 42 of 48 maanden.

De fietsbranche heeft zich enorm ontwikkeld in de afgelopen jaren. Het aantal sportfietsers is snel toegenomen, en de introductie van de e-bike heeft de visie op mobiliteit op zijn kop gezet. Deze veranderingen en innovaties vragen om nieuwe financieringsoplossingen. Giant Benelux en BNP Paribas Personal Finance hebben daarom de handen ineengeslagen om de aanschaf van een fiets eenvoudiger en laagdrempeliger te maken. 

Ernst Klaarmond-Nuus, general manager van Giant Benelux: “Met de introductie van deze nieuwe betaalmogelijkheden maken we de fiets voor nog meer mensen toegankelijk. We creëren een betaaloptie die aansluit bij de behoefte van onze klanten en de technologisch hoogwaardige producten die wij maken. Als Europees marktleider op het gebied van consumptief krediet en voorloper in duurzame financiering, is BNP Paribas Personal Finance voor ons de perfecte partner voor deze samenwerking.”

Verandering financieringsbehoefte

Reinier van Fulpen, CEO van BNP Paribas Personal Finance merkt op dat de tweewielerbranche in ontwikkeling is en dat met de komst van meer technologische producten ook de financieringsbehoefte verandert: “De gemiddelde e-bike kost zo’n 2.400 euro en is een investering waar klanten jarenlang plezier van hebben. De fiets wordt steeds vaker gezien als serieus alternatief voor de auto en speelt daarmee een belangrijke rol in de verduurzaming van mobiliteit. Door de betaalmogelijkheden die wij met Giant Benelux aanbieden wordt deze duurzame en gezonde keuze eenvoudiger. Klanten kunnen direct wegrijden als eigenaar van de fiets, maar hebben zelf de keuze in hoeveel termijnen ze het aankoopbedrag voldoen.”