Cannondale lanceert twee nieuwe e-bikes

Cannondale lanceert twee nieuwe e-bikes

Cannondale heeft twee nieuwe e-bikes gelanceerd. De Cannondale Mavaro Neo line-up is uitgebreid met de nieuwe Mavaro Neo 3, en de nieuwe Cannondale Tesoro Neo X 2 is een vervolg op de Tesoro Neo X 1.

De Mavaro Neo 3 bevat volgens Cannondale enkel kwalitatieve onderdelen, waardoor je op de fiets geniet van het hoogste comfort en gemak. De fiets heeft een lichtmetalen frame en is uitgerust met Bosch' nieuwste Smart System Performance Line aandrijving (75 Nm) en bevat een 625 Wh accu, waar je tot 140 km kan afleggen op één lading.

De nieuwe Cannondale Mavaro Neo 3.
De nieuwe Cannondale Mavaro Neo 3.

HeadShok

Het oplaadpunt van de Mavaro Neo 3 zit hoog op het frame waardoor hij gemakkelijk te bereiken is. De accu kan ook eenvoudig worden uitgenomen en los van de fiets worden opgeladen. Verder is de Mavaro Neo 3 voorzien van Cannondale's nieuwe HeadShok verende voorvork. De vork gebruikt naaldlagers voor een uitgebalanceerde vering. 

Wanneer het gaat om zichtbaarheid heeft de fiets een geïntegreerde dag-rijverlichting in het frame. Daarnaast is de fiets uitgerust met een Axa Blue Line 30 Lux koplamp en een achterlicht. Verder is de Mavaro Neo 3 ontworpen met Cannondale's premium constructie - SmartForm C2 Alloy frame. De Mavaro Neo 3 is verkrijgbaar in twee frame configuraties: een lage instap of de klassieke bovenbuis.

Cannondale Tesoro Neo X 2

De nieuwe Cannondale Tesoro Neo X 2 is een vervolg op de Tesoro Neo X 1. Cannondale benoemt de Tesoro Neo X als de sportieve e-bike voor woon-werkverkeer dat makkelijk overgaat in een fiets voor de stoere avonturier. De Tesoro Neo X 2 bevat ook Bosch’s nieuwste Smart System Performance Line aandrijving en een 625 Wh accu, die met een maximum koppel van 75 Nm het vermogen verhoogt met 340 procent.

De nieuwe Cannondale Tesoro Neo X 2.
De nieuwe Cannondale Tesoro Neo X 2.

Het bereik van de Tesoro Neo X 2 is, net zoals de Mavaro Neo 3, 140 km met één lading. Dankzij zijn schokabsorberende 63 mm vork, stevige spatborden, bagagedrager, heldere voor- en achterlichten, breed stuur en de 10 versnellingen is de Tesoro Neo X 2 klaar om de ongebaande paden te verkennen. Verder is ook deze fiets ontworpen met Cannondale's premium constructie - SmartForm C2 Alloy frame. De Tesoro Neo X 2 is verkrijgbaar in drie framesoorten: een klassieke bovenbuis, een lage instap en een verlaagde bovenbuis.