Maurice Heijnen maakt overstap naar Louis Verwimp

Maurice Heijnen gaat vanaf 1 november het team van Louis Verwimp versterken als fietsspecialist/sales manager. Als gevolg van de explosieve groei was verdere uitbreiding van het salesteam noodzakelijk volgens Louis Verwimp.

De laatste jaren is Louis Verwimp behoorlijk gegroeid, mede door de grotere inzet op sportieve merken. Daarnaast staat de collectie van Bikkel Bikes steeds nadrukkelijker in de markt, waardoor uitbreiding van het bestaande salesteam nodig was. Maurice Heijnen maakt hiermee een overstap van Merida Benelux, waar hij bijna 14 jaar heeft gewerkt.

High end merken in markt zetten

Maurice Heijnen wordt verantwoordelijk voor het uitbreiden en onderhouden van de dealernetwerken van Bikkel Bikes, Superior en Rock Machine. Daarnaast wordt hij ook de accountmanager voor Midden-Nederland en speciale key accounts. “Maurice is een fervent sporter, hij rijdt veel mountainbike en geeft in zijn vrije tijd MTB-clinics. Zijn ervaringen en expertise kunnen we uitstekend gebruiken om onze high end merken nog beter in de markt te zetten”, zegt Ruud van Mill van Louis Verwimp.

Toe aan nieuwe uitdaging

Van Mill geeft aan dat Louis Verwimp de laatste jaren explosief gegroeid is. “Mijn collega Ad van Opstal kent Maurice al langer, vooral ook vanuit de wielersport. Maurice had het prima naar zijn zin bij Merida, maar stond ook wel open voor een nieuwe uitdaging. Die kunnen wij hem bieden met zo’n brede productrange met de sportieve fietsen van Superior en Rock Machine, maar ook de e-bikes van Bikkel. Verder hebben we met One een interessante lijn aan accessoires en gereedschappen.”
Volgens Van Mill zal Heijnen ook ingezet gaan worden bij dealer-events zoals ze eerder dit jaar in Houffalize georganiseerd hebben. “Dat soort dingen blijven we doen en dan kan Maurice eventueel ook de clinics geven, iets wat hij nu vanuit zijn eigen bedrijf ook al doet.”