Tweewieler
Tweewieler
Popal sponsor van SC Cambuur

Popal sponsor van SC Cambuur

Popal is de nieuwe rugsponsor van Eredivisieclub SC Cambuur. Popal heeft zich voor minstens één seizoen aan de Friese club verbonden.

Popal sponsor van SC Cambuur

Aryan Popal, co-founder van Popal, over de samenwerking: “Wij zijn al bijna een kwart eeuw actief op de tweewielermarkt. Onze Popal Mobility Group is inmiddels uitgegroeid tot een mobiliteitsbedrijf met een brede portefeuille, maar uiteindelijk draait het natuurlijk vooral om fietsen. Popal is het merk waar het allemaal mee begonnen is, en we zijn dan ook ontzettend blij dat die naam nu op de shirts van Cambuur prijkt.”

Goed gevoel

Ard de Graaf, algemeen directeur van SC Cambuur over de samenwerking met Popal: “Wij zijn verheugd met Popal Fietsen als rugsponsor voor al onze teams. In de gesprekken was het gevoel meteen goed. Daarbij sluiten de waarden van Popal als familiebedrijf goed aan bij waar wij als SC Cambuur voor staan. We kijken uit naar een succesvolle samenwerking.”

Zichtbaarheid vergroten

Volgens Aryan Popal komt deze samenwerking op precies het goede moment: “Ons bedrijf groeit snel en we zijn op zoek naar manieren om de zichtbaarheid van de verschillende merken in onze groep te vergroten. Een club als Cambuur waar waarden als eigenzinnigheid en strijdlust hoog in het vaandel staan is daarom een geweldige partner voor ons.”