Vendit gaat samenwerking aan met KBC Autolease

Vendit gaat samenwerking aan met KBC Autolease

Het Vendit kassasysteem gaat de koppeling aan met de systemen van KBC Autolease. Hiermee komt een einde aan het e-mailverkeer in elke stap van het proces. Alle communicatie en administratie gebeurt vanuit het kassasysteem en dat zorgt voor een snellere doorlooptijd. Daarnaast vermindert deze werkwijze de hoeveelheid administratie.

De samenwerking tussen KBC en Vendit zorgt voor verschillende voordelen. Zo stromen de offertes die worden opgemaakt via het kassasysteem automatisch door naar KBC Autolease. Daarmee ontvangen zowel klant als bestuurder onmiddellijk een leasevoorstel. Wanneer er een fiets klaar staat voor aflevering, zijn de afleverdocumenten direct beschikbaar om uit te printen. Daarnaast wordt de factuur na aflevering van de fiets automatisch aangemaakt.

Digitale code

Bestaande KBC Fietsleasing-klanten worden gefaseerd aangesloten op het digitale platform KBC MoveSmart. Wanneer klanten van KBC Fietsleasing zijn aangesloten, ontvangen werknemers een digitale code om het digitale proces te starten. Nieuwe klanten gaan onmiddellijk digitaal van start zoals Stad Antwerpen vanaf medio september. Op de KBC Autolease website wordt uitdrukkelijk vermeld welke winkels digitaal werken en waar een bestuurder terecht kan met een barcode.