Vernieuwde Keewee e-bakfiets te zien op Velovak

Vernieuwde Keewee e-bakfiets te zien op Velovak

Popal Mobility Group (PMG) heeft de Keewee e-bakfiets vernieuwd en op 26 punten verbeterd. De vernieuwde elektrische cargo fiets is voor de vakhandel voor het eerst te zien op Velovak.

Vernieuwde Keewee e-bakfiets te zien op Velovak

Tijdens het doorontwikkelen van de in mei 2021 gepresenteerde elektrische bakfiets is er goed geluisterd naar de feedback van de consument: “De feedback van onze eerste gebruikers hebben we vertaald naar 26 verbeterpunten”, vertelt Daniël Popal van PMG, het moederbedrijf van Keewee. “De nieuwe Keewee is nog steeds de fijne bakfiets die je gewend bent, maar dan net een tandje handiger. Ook hebben we wat kleine verbeteringen doorgevoerd aan het design waardoor de fiets nog robuuster is.”

Fiets van het jaar

De Keewee werd gelanceerd in 2021 met als doel het idee van de traditionele bakfiets op z’n kop te zetten. Geen logge bakfiets meer, maar een ergonomische cargobike met een krachtige motor. De Keewee kreeg van het AD in haar fietstest het predikaat Best Getest. De vraag naar de driewieler was groot. Daniël Popal: “Er is duidelijk een grote behoefte aan high-quality bakfietsen. In veel gezinnen gaat de cargobike serieus de concurrentie aan met de auto.”