Inschrijving enviolo trainingen van start

Inschrijving enviolo trainingen van start

enviolo opent de registratie voor hun retail training series 22/23. Het merk zal tijdens de Retail Training Series (RTS) van dit jaar naar verwachting twee keer zoveel fietsspecialisten trainen dan het voorgaande jaar.

De trainingen worden dit jaar uitgebreid naar Denemarken en de Verenigde Staten. Dit stelt enviolo in staat om de toenemende vraag naar enviolo-producten en dealerverzoeken in bestaande en nieuwe regio's te ondersteunen. enviolo's educatieteam is de afgelopen maanden uitgebreid van drie naar zes teamleden om de groei van de RTS van dit seizoen te kunnen ondersteunen.

Van oktober tot maart

De komende Retail Training Series vindt plaats van oktober 2022 tot maart 2023 op 35 locaties in Nederland, België, Frankrijk, Duitsland, Zwitserland, Oostenrijk, Denemarken, het Verenigd Koninkrijk en de Verenigde Staten. Net als in voorgaande jaren zal de serie trainingen 22/23 samen met enviolo's partner Gates Carbon Drive worden georganiseerd.
Tossa van Heesen, hoofd educatie bij enviolo: “De grote vraag naar enviolo-producten in Europa groeit nog steeds snel en we zijn blij dat we dealers kunnen ondersteunen bij hun vragen door middel van onze training.”

De locaties in Frankrijk en het Verenigd Koninkrijk die vorig jaar zijn toegevoegd aan de serie trainingen werden goed ontvangen.
De locaties in Frankrijk en het Verenigd Koninkrijk die vorig jaar zijn toegevoegd aan de serie trainingen werden goed ontvangen.

Programma details

Via de enviolo website kunnen dealers alle trainingsdetails vinden en zich inschrijven voor de Retail Training Series. Tijdens een volle dag van technische training op locatie krijgen deelnemers ook theoretische training over technische, verkoop- en productmaterialen. Daarnaast zullen uitgebreide praktische workshops, voor zowel enviolo- als Gates-producten, deelnemers in staat stellen hun technische vaardigheden te testen op de AUTOMATiQ en handmatige producten.