MV Agusta lanceert Lucky Explorer Project

MV Agusta lanceert Lucky Explorer Project

MV Agusta - bekend van de motoren - breidt zijn aanbod uit met het nieuwe Lucky Explorer-project. Het Italiaanse merk betreedt daarmee de e-enduro- en e-gravelmarkt.

Het design van nieuwe project is gebaseerd op de Elefant Lucky Explorer-kleurstelling, misschien wel het meest gevierde icoon van de bekende Parijs-Dakar rally. Het embleem, die tweemaal de Dakar heeft gedomineerd, is volgens MV Agusta symbool geworden van de eeuwige strijd tussen de ruwheid van de natuur en de mens, tussen rots, zand en wilde natuur.

E-enduro voor rijplezier en prestaties

De e-enduro van MV Agusta.
De e-enduro van MV Agusta.

Met het Enduro-project heeft het merk als visie een ​​Enduro te creëren die in staat is een goede rijervaring, gebruiksvriendelijke bediening, eersteklas prestaties en charme te bieden. De E-Enduro bevat een Bosch Performance Line CX motor, met een Bosch Power Tube 625/750 Wh batterij.

E-gravel: carbon met Campa Ekar

De e-gravel van MV Agusta.
De e-gravel van MV Agusta.

Het Gravel-project vertegenwoordigt volgens MV Agusta een fiets voor de 'strade bianche' wegen, met een carbon frame opgebouwd uit Campagnolo Ekar-componenten. Zo onstaat een ​​compacte, lichtgewicht fiets met een duidelijk offroad-karakter. De E-Gravel bevat een Mahle X20 motor, een 350 Wh - 36V batterij een heeft een bereik van 140 km.