Timyo present op Eurobike met nieuwe modellen en eigen Connect App

Timyo present op Eurobike met nieuwe modellen en eigen Connect App

Timyo staat voor het eerst op Eurobike. Het bedrijf presenteert er de nieuwste modellen en ook de jongste innovatie: een eigen app.

Tijdens Eurobike 2022 toont Timyo voor het eerst haar nieuwe collectie 2022-2023 van de merken Muon, Keola en VanDijck. Het sportieve merk Muon komt met de nieuwe Bradyon, Elon en Axion. Binnen het merk VanDijck presenteert Timyo de vernieuwde modellen Kalii 3.0 Belt en Derailleur, Leto, Ceto, Freya, Phaedra en Ceres. Keola tenslotte brengt de nieuwe en vernieuwde Shine, Boost, Connect, 727 M en 727 TM.

Timyo Connect app

Tijdens Eurobike geeft Timyo ook de eerste info over de eigen app die het bedrijf binnenkort samen met Axa introduceert. Hiermee kunnen toekomstige gebruikers een e-bike koppelen aan de mobiel en vervolgens routes uitstippelen, inzicht krijgen in het aantal gereden kilometers en de eigen e-bike lokaliseren.
De Timyo Connect app moet ervoor zorgen dat klanten een extra gevoel krijgen van veiligheid, service en gemak. De Connect app zal eerst uitgerold worden op e-bikes van VanDijck, en later ook naar de overige merken van Timyo.

Timyo bezoeken tijdens Eurobike? Ga dan naar stand A14.

Harrie Hoitink

Harrie Hoitink

Hoofdredacteur Tweewieler