RODI Fiets: vul 'm vandaag nog in!

RODI Fiets: vul 'm vandaag nog in!

Wil jij dat jouw stem wordt meegenomen bij onderhandelingen met fabrikanten? Wacht dan niet langer en vul zo snel mogelijk het Relatie Onderzoek Dealer Importeur (RODI) in. Meedoen kost slechts een paar minuten van je tijd.

Hoe waardeer jij de samenwerking met jouw importeur of fietsfabrikant? Houdt de fabrikant voldoende rekening met jouw wensen en behoefte? Is de leverancier transparant over zijn plannen voor de toekomst, bijvoorbeeld als het om rechtstreekse verkoop gaat? Geef jouw mening in het Relatie Onderzoek Dealer Importeur (RODI).

Jouw stem telt!

Als zoveel mogelijk fietsbedrijven RODI invullen, wordt het onderzoek betrouwbaarder en moeten fabrikanten verbeterpunten van de dealers wel serieus nemen. Jouw input is dus erg belangrijk! Het maakt daarbij niet uit of je wel of niet lid bent van BOVAG, alle bijdragen zijn even waardevol. Op basis van de onderzoeksresultaten maakt BOVAG het dealeradviesboek. BOVAG-juristen beoordelen daarin ook de dealercontracten van de belangrijkste fabrikanten. 

Meedoen kan uiterlijk 6 juli

Heb je RODI Fiets nog niet ingevuld? Doe dit dan het liefst vandaag nog! Je kunt uiterlijk woensdag 6 juli de vragenlijst invullen. Meedoen kost je slechts een paar minuten. Dit jaar is de vragenlijst compacter dan ooit, zo kost het je nog minder tijd om de stellingen te beoordelen.
Als je officieel dealer bent van een van de merken die meedoen aan RODI Fiets (Batavus, Cortina, Cube, Gazelle, Giant, Kalkhoff, Koga, Qwic, Sparta en Trek), dan heb je de uitnodiging om de vragenlijst in te vullen ontvangen in je mailbox. Heb je deze mail gemist en zit hij ook niet in de spambox, mail dan naar onderzoek@bovag.nl. Je ontvangt dan een nieuwe link.

De BOVAG bedankt je bij voorbaat voor je medewerking.