Terugkijken webinar: 'Leermeesters: onmisbaar voor jong talent'

Terugkijken webinar: 'Leermeesters: onmisbaar voor jong talent'
Docent/mentor Jan Bosman van het Horizon College (links) en Haydée van Turnhout van OOMT waren twee van de gasten aan tafel tijdens het webinar over leermeesters.

Afgelopen dinsdagavond organiseerde Tweewieler samen met OOMT het webinar 'Leermeesters: onmisbaar voor jong talent'. Heb je hem gemist? Kijk het webinar dan nu terug en doe er je voordeel mee.

Studenten zijn de medewerkers van de toekomst! Met het enorme tekort aan fiets- en autotechnici is het belangrijk om studenten binnen te halen, maar vooral ook te behouden voor de branche. Hoe doe je dat? Het geheim: een goede leermeester! Een leermeester maakt het verschil.

Aan tafel: Jan Bosman van het Horizon College

Tijdens het webinar werd onder andere door Haydée van Turnhout – programmamanager Nieuw Talent bij OOMT – en Jan Bosman – docent en mentor tweewielertechniek aan ROC Horizon College - ingegaan op de vraag hoe je als leermeester vertrouwen kweekt en zorgt dat de student stappen maakt in zijn ontwikkeling naar een volwaardig monteur. Dat is behalve het ontwikkelen van technische kennis en vaardigheden zeker ook het bouwen aan sociale vaardigheden om goed in een team te kunnen functioneren.

Hieronder kun je het webinar (nogmaals) bekijken.

Vragen naar aanleiding van dit webinar of meer weten over de rol van de leermeester? Neem dan contact op met OOMT via www.oomt.nl, mail naar servicedesk@oomt.nl of bel met 0800 – 0155.

Harrie Hoitink

Harrie Hoitink

Hoofdredacteur Tweewieler