Dinsdagavond: webinar 'Leermeesters: onmisbaar voor jong talent'

Dinsdagavond: webinar 'Leermeesters: onmisbaar voor jong talent'

Morgenavond - dinsdag 21 juni - om 19.30 uur organiseert Tweewieler samen met OOMT een webinar over het belang van leermeesters. Zij zijn essentieel om studenten voor onze branche te winnen en behouden.

Studenten zijn de medewerkers van de toekomst! Met het enorme tekort aan fietstechnici is het belangrijk om studenten binnen te halen, maar vooral ook te behouden voor de branche. Hoe doe je dat? Het geheim: een goede leermeester!

De leermeester maakt het verschil

Jongeren begeleiden is een vak apart, iedere student leert op zijn of haar eigen manier. Een leermeester maakt het verschil. Hoe bouw je vertrouwen op en zorg je dat de student stappen maakt in zijn ontwikkeling naar een volwaardig monteur? Dat is behalve het ontwikkelen van technische kennis en vaardigheden ook zeker bouwen aan sociale vaardigheden om goed in een team te kunnen functioneren.

Tijdens het webinar van 21 juni gaan we in gesprek over goed leermeesterschap; theorie, praktijk, valkuilen, tips, alles komt voorbij. Aan tafel schuift onder andere Jan Bosman aan, tweewielerdocent op het Horizon College in Heerhugowaard. Wil je het webinar volgen? Meld je hieronder dan even aan.

Harrie Hoitink

Harrie Hoitink

Hoofdredacteur Tweewieler