Elektrische bakfiets Twin Cruiser met twee wielen vult assortiment aan

Met de introductie van de Twin Cruiser, een elektrische bakfiets op twee wielen, heeft Johnny Loco haar aanbod van stijlvolle fietsen opnieuw verder uitgebreid.
Delen:
Twin Cruiser: onderscheidend zijn de zeer korte draaicirkel en de hoogwaardige onderdelen.

De elektrische bakfiets Twin Cruiser is een waardige aanvulling op de E-Cargo Cruiser met drie wielen, waarmee het populaire merk al jaren zeer succesvol is. Dealers zijn dan ook zeer enthousiast over het nieuwe model en de vraag naar de nieuwe Twin Cruiser is groot in zowel de Benelux als daarbuiten. Momenteel wordt de bakfiets van het van oorsprong Amsterdamse lifestylemerk uitgeleverd in Europa.

Wat maakt de Twin Cruiser zo bijzonder? Onderscheidend is onder andere het geïntegreerde kabelbesturingssysteem. Dat zorgt voor een zeer korte draaicirkel, wat met name handig is bij het manoeuvreren in kleine ruimtes. Met een gewicht van slechts 44 kilogram is deze aluminium fiets daarbij ook nog eens heel licht. De Shimano STEPS 6100 middenmotor en accu met een capaciteit van 504 wattuur maken dat de Twin Cruiser uitnodigt tot eindeloos lange tochten en fietsplezier.

Hoogwaardige onderdelen Twin Cruiser

Opnieuw heeft Johnny Loco gekozen voor hoogwaardige onderdelen. Denk bijvoorbeeld aan de Enviolo 380 versnellingsnaaf voor automatisch schakelen en de carbon riemaandrijving van Gates. Laatstgenoemde geeft de Twin
Cruiser een onderhoudsvrij karakter.

Verder heeft de bakfiets 20’’ banden en hydraulische schijfremmen. Aangezien de automatische ledverlichting is aangesloten op de Shimano-accu, werkt de verlichting altijd. Zitjes voorzien van solide vijfpuntsgordels zorgen voor optimale veiligheid van de kinderen in de bak.

Elektrische bakfiets - nieuw model
Elektrische bakfiets: stijlvol met hoogwaardige onderdelen

Stijlvolle kleuren en accessoires

De Twin Cruiser is beschikbaar in twee kleuren: Matte Dutch Delight en Matte Earl Grey. Zoals altijd biedt Johnny Loco ook nu kwalitatief hoogwaardige en stijlvolle bijpassende accessoires; een regenhuif, een achterdrager, een vloermat voor de box en een lederen zitje dat als derde zitplaats kan dienen.

Daarnaast is er een afdekhoes beschikbaar die de Twin Cruiser beschermt wanneer deze geparkeerd staat.

Diefstalpreventie van elektrische bakfiets

Bij aankoop van de Twin Cruiser ontvangen consumenten een gratis welkomstpakket. Op de bak zit een sticker met QR-code die linkt naar een online-aanmeldpagina: www.johnnyloco.com/twin.
De registratie dient als diefstalpreventie en consumenten worden zo tijdig op de hoogte gesteld van onderhoudsbeurten en beschikbare extra’s.

Elektrische bakfiets - nieuw model
“Met onze driewiel bakfiets zijn wij destijds trendsettend geweest.”

Update E-Cargo Cruiser

Gezien de uiterst positieve reacties uit de markt op dit nieuwe model bakfiets, verwacht Johnny Loco hiermee even succesvol te kunnen zijn als met de al bestaande E-Cargo Cruiser met drie wielen. Dat is de klassieker die onlangs weer een upgrade heeft gehad naar de 5.2-versie.

Frank Spackler, oprichter van Johnny Loco: “Met onze driewiel bakfiets zijn wij destijds trendsettend geweest. Het was toen een vernieuwend design dat ook vandaag de dag nog steeds heel populair is. Gezien dit succes en de groeiende vraag naar bakfietsen hebben wij ons aanbod uitgebreid met deze Twin Cruiser. Het resultaat is een uiterst veilige en comfortabele bakfiets. Met uiteraard hoogwaardige onderdelen. Maar vooral een prachtig design. Dit is opnieuw een echt Johnny Loco-ontwerp, waar wij als team super trots op zijn. Ik geloof er dan ook in dat ook deze elektrische bakfiets, net als de driewieler bakfiets, een klassieker zal worden.”

Dit artikel is gesponsord door Johnny Loco.