Elise Pastoor van Fiets XXL: ‘Verkiezing vergrootte onze drive nóg meer’

Elise Pastoor van Fiets XXL: ‘Verkiezing vergrootte onze drive nóg meer’

Fiets XXL was vorig jaar finalist in de verkiezing van de Tweewielerwinkel van het Jaar. Elise Pastoor is enthousiast over hun deelname: “In de verkiezing kijken mensen die emotioneel niet betrokken zijn vakkundig naar alle aspecten van je bedrijf. Het dwingt je positief kritisch te kijken naar waar je mee bezig bent.”

Elise Pastoor van Fiets XXL: ‘Verkiezing vergrootte onze drive nóg meer’

Elise Pastoor runt de winkel in Ter Apel samen met haar partner Joost Tomson. Ze vinden het belangrijk dat de verkiezing er is en blijft: “De verkiezing is echt iets positiefs in de branche.” Ondernemers die meedoen, ontdekken waar ze staan ten opzichte van andere bedrijven. Bij de beoordeling van de inzendingen kijkt de jury naar alle aspecten van de bedrijfsvoering, van de pui tot de werkplaats en van reclamemateriaal tot financiële cijfers en personeelsbeleid. Pastoor: “Het dwingt je bij alles jezelf de vraag te stellen; is het goed hoe waar we mee bezig zijn? Je moet echt met de billen bloot.”

Veel contacten overgehouden aan deelname

Hun deelname leverde behalve meer inzicht in het eigen bedrijf ook nuttige contacten op: “Met een aantal van de 20 genomineerden hebben we nog steeds contact. Dat zijn waardevolle relaties. We sparren nog steeds af en toe met een aantal ondernemers over hoe ze bepaalde zaken aanpakken. En dat gaat soms over simpele dingen, zoals met welke verzender ze werken.”

Positieve drive om vérder te gaan

Maar deelname aan de verkiezing prikkelde vooral de motivatie van Elise en Joost: “Het heeft ons een positieve drive gegeven dat het aardig klopt wat we aan het doen zijn en heeft ons enthousiast gemaakt voor de toekomst!”

Meld je nú aan!

Schrijf je bedrijf nú in op www.tweewielerwinkelvanhetjaar.nl
Let op: je inschrijving moet binnen zijn op maandag 14 juni aanstaande.

Hoofdpartner:

Partner:

Vriend van de Verkiezing: