Tweewieler
Tweewieler
Vierde generatie De Kwant aan de slag bij Widek

Vierde generatie De Kwant aan de slag bij Widek

Mike de Kwant is de vierde generatie De Kwant die is gestart bij Widek. Widek gelooft in een groeiende tweewielerindustrie en de toekomst van hun bedrijf. “We zijn trots op het feit dat we al 85 jaar een succesvol familiebedrijf zijn. Daarom hebben wij versterking gezocht binnen onze eigen familie”, aldus Widek.

Vierde generatie De Kwant aan de slag bij Widek

Mike de Kwant is op 1 februari jl. begonnen bij Widek. Hij gaat zich binnen het bedrijf voornamelijk richten op de verkoop en dan specifiek op de Duitssprekende markt. Mike de Kwant is heel enthousiast over zijn start bij Widek: “Ik kwam als kleine jongen altijd al over de vloer bij Widek en ben opgegroeid met het geluid van fietsbellen. Daarom is het extra bijzonder nu te starten en een bijdrage te kunnen leveren aan Widek en de fietsenindustrie.”

Focus op Duitstalige markt

De afgelopen paar jaren woonde Mike de Kwant in Berlijn: “Ik heb daar gewerkt in een salesteam voor de complete Duitstalige markt. Nu wordt het mijn uitdaging deze ervaring om te zetten in nieuwe klanten en relaties binnen de Duitstalige markt, maar zeker ook binnen de Nederlandse grenzen. Daarnaast heb ik een grote liefde voor innovatie en vind ik het geweldig om met nieuwe concepten bezig te zijn. Dit betekent dat ik mij ook zal focussen op het samen met het team verder ontwikkelen van onze producten.”