Tweewieler
Tweewieler
Autovervanger Tern GSD wint aan bekendheid

Autovervanger Tern GSD wint aan bekendheid

Nederlandse consumenten beginnen schoorvoetend de voordelen van de cargobike van Tern te ontdekken, zo laat het bedrijf weten. De GSD is al een paar jaar op de markt, maar kan zich volgens Tern verheugen in een groeiende interesse.

Autovervanger Tern GSD wint aan bekendheid

Met een maximaal gewicht van 200 kg kan de GSD de auto vervangen, vooral op plekken waar het moeilijk parkeren is. Daarnaast maken de ruimtebesparende functies zoals FlatFold en Vertical Parking de GSD gemakkelijk op te bergen in een bestelwagen, berging, appartement of andere kleine ruimte.

Groene transportoplossing, ideaal voor gezinnen

Natuurlijk speelt de Cargobike ook in op de wens van veel consumenten om ‘groene’ oplossingen voor transport te gebruiken. Met zijn accessoires voor personen- en vrachtvervoer past hij bij het gezin. Gebruikers kunnen twee kinderen plus boodschappen of bagage tegelijk vervoeren op een GSD die net zo lang is als een gewone fiets. De GSD heeft een verstelbare kuip die in enkele seconden en zonder gereedschap aan te passen is aan rijders van 150 tot 195 centimeter lang.


Deze artikelen over bakfietsen moet je ook even lezen:


Aantal GSD-fietsen is eerder leverbaar

Met de Bosch Cargo Line motor en geïntegreerde dubbele accutechnologie kunnen consumenten de hele dag veilig en betrouwbaar rijden, zo stelt Tern.
Speciaal voor de Nederlandse dealers kan importeur Hartje in overleg met Tern een aantal GSD-fietsen eerder geleverd krijgen. De vanafprijs van de GSD bedraagt 4.799 euro.