ZEG sluit zich aan bij IAA MOBILITY

ZEG sluit zich aan bij IAA MOBILITY

ZEG gaat deelnemen aan de beurs IAA Mobility 2021. De toezegging van ZEG onderstreept het doel van IAA Mobility: een internationaal platform creëren waarop alle spelers in de mobiliteitsindustrie kunnen participeren.

Op een stand van 3.500 vierkante meter zal ZEG de nieuwste collecties van de merken Bulls, Flyer, Hercules, i:SY, Kettler, Pegasus en Wanderer laten zien. Deze stands komen in het B2B2C-gedeelte van de Summit (het expositiecentrum).

Open Space in het centrum van München

Daarnaast krijgt ZEG op de Open Space een stand van meer dan 200 m² waar het publiek ook ontvangen kan worden. De Open Space, gelegen in het centrum van München, combineert interactieve productpresentaties met entertainment. Geïnteresseerde partijen krijgen de gelegenheid om de producten te bekijken en te testen.


Dit artikel over de IAA Mobility vind je wellicht ook interessant:


Presentatie e-voertuigen

In het B2B-gedeelte van de Summit zullen ook ZEG’s SHAREA ‘Mobility Hubs’ worden gepresenteerd, een holistische 360 graden app gebaseerd op een ‘pay-per-use’ concept voor derden. SHAREA staat voor ‘Sharing and Area’. Op een beveiligde parkeerlocatie staan ​​verschillende soorten voertuigen, zoals e-auto's, e-cargobikes, e-bikes, e-scooters en dergelijke, die allemaal met een app kunnen worden gehuurd en betaald. Doelgroep van dit gedeelte zijn bedrijven, instellingen, buurt- en stadsplanners.

Georg Honkomp: ‘We zien e-bike als toekomstgerichte oplossing’

Georg Honkomp, voorzitter van de raad van bestuur van ZEG, over de deelname aan IAA MOBILITY: "In 2011 waren we een van de eerste bedrijven in de fietsindustrie die onze e-bikes tentoonstelden op de IAA in Frankfurt. Wij waren er toen al van overtuigd dat met name de e-bike uitstekend kan worden geïmplementeerd in stedelijke gebieden als voertuig voor mobiliteit over korte afstanden. 10 Jaar later zien we de e-bike - in combinatie met alle andere stedelijke vormen van mobiliteit - als een reële en toekomstgerichte oplossing."

Eerder werd bekend dat meerdere fietsmerken die zich al hebben geregistreerd, waaronder Specialized, Stromer, Riese & Müller, Qwic, Bergamont, Ca Go, Fixie Inc, GasGas Bicycle, Husqvarna E-Bicycles, R Raymon, Scott, Simplon en Votec.