Timyo telt af naar online Muon-lancering

Aanstaande donderdag 25 februari om 10.00 uur lanceert Timyo haar sportieve e-bike merk Muon. Dit gebeurt via een livestream, vanuit de IoT Academy in Rotterdam.

Het nieuwe merk Muon zou al in januari aan de dealers gepresenteerd worden – het liefst met een fysiek dealerevent – maar door de coronapandemie is dat nog steeds geen optie. “Langer wachten is evenmin een optie”, zegt sales- en brandmanager Will Scheper. “De lente lijkt al begonnen, waarmee ook het fietsseizoen zal beginnen.”

Dealers hebben nu tijd om online presentatie bij te wonen

De winkels zijn – afgezien van click & collect-activiteiten – nog gesloten, maar dat weerhoudt Muon er niet van zichzelf nu alvast te presenteren. “Ik denk dat dealers juist nu nog tijd hebben om de online presentatie bij te wonen. Wij zorgen ervoor dat het interessant wordt”, aldus Will Scheper, die onlangs de overstap naar Timyo, waar hij verantwoordelijk is voor Muon.


Deze artikelen vind je vast ook interessant:


Oud-prof Stef Clement ook betrokken bij Muon

Voormalig profwielrenner en huidig wielercommentator Stef Clement is sinds een half jaar als relatiemanager betrokken bij Muon. Hij is blij met de lancering: “Eindelijk is het dan zover. Na een behoorlijke voorbereiding gaat Muon het daglicht zien. En wel op een speciale wijze, geheel coronaproof via een livestream en vanuit een prachtige locatie, de IoT Academy in Rotterdam.” Clement verzorgt de presentatie tijdens de livestream.

Programma dynamische livestream

Het programma van Muon’s livestream bestaat uit een introductie van het sportieve e-bike merk, de organisatie en het team erachter, gevolgd door wetenswaardige achtergronden. Het livestream-panel bestaat uit Will Scheper, Stef Clement en Jan de Jong (projectmanager). De stream neemt zo’n twintig tot dertig minuten in beslag en is dynamisch opgebouwd met korte filmpjes, foto’s en interviews.

Timyo biedt ook online chatmogelijkheid

Deelnemende dealers kunnen via een online chatmogelijkheid reageren en vragen stellen. “Ik denk dat het serieus de moeite waard is hier tijd voor vrij te maken, al is het maar om kennis op te doen met dit medium”, aldus Will Scheper. “En al behoort corona straks tot het verleden, deze wijze van communiceren zal blijven bestaan. Daarbij mag je zoiets moois niet missen als ondernemer: met Muon kun je de toekomst aan.”

Datum en tijd: 25 februari 2021 om 10.00 uur.  Aanmelden kan hier: Muon livestream

Dit vind je misschien ook interessant